Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim sözlerine dikkat et kim alkışlayıp alkışlamayacağımız sana kalmadı
Dalga geçer bi uslupla bnimle muhattap olduklarını snde görüyosun Reyyan abla..
Bu mudur doğru olan?..
elhmdülillah
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bos konusuyosunuz gene bır seçım olsa gene butun oyları toplar sankı su anda ondan baska oy verecek partımı var allah askına yaaaa
Öh be... Biz boşa klavye kırıyoz burda...
elhmdülillah
particilik yapıyorum derken
hakaret ediosunuz birbrinize
lütfen müslüman yakışmıyor
fikri tartışamsı bu kadar basitleşmemeli müslümanlar arasında...
herhangibir tartışmada
iddialara cevabı olan varsa uygun bir şekilde versin
iddia eden de hakaretten uzak alaydan uzak olmayı becersin lütfen...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Hayır...
AKP Döneminde TÜRKİYE ne hale geldi?
AKP iktidarında;
1. Zina yasası meclisten geçti. Genel evlere şitket statüsü kazandırıldı... Vergisini ödeyen genel ev açabilecektir... Bu devlet bu vergilerle yönetilimeye başlandı. TÜRKİYE yılda 600 Milyon $'ı fuhuşa harcıyor...
2. Manevî tahribat had safhaya çıktı. Kur'ân-ı Kerîm eğitimi almak için 12 yaş sınırı gündeme geldi.
3. Domuz çiftliklerinde yüksek bir artış oldu. Domuz çiftliklerine teşvik primi verilirken, çiftçimize esnafımıza kota ve ek vergiler uygulandı.
4. Olmayan yasak, başörtüsü yasası reddedileceği bilinmesine rağmen meclisten geçti ve olmayan yasa değiştirilmemek üzere yasaklandı...
5. İmamhatiplere uygulanan katsayı skandalı kaldırılacaktı. Lakin 6 yıllık iktidar süresince adı bile ağza alınmadı.
Dahada sayılabilir... Bunu bile bile yok çekemiyorlar, yok edemiyorlar, karalıyorlar demeyin.
ABD askerleri sağ salim dönsün diye dua ediyorum diyen, bizim medeniyetimiz yenilmiş medeniyettir diyen bir hareket için ne denebilir.
Acaba hiç düşündünüz mü? Nefis muhasebesi yaptınız mı? İSRAİL ile anlaşma üstüne anlaşma imzalayanlar, topraklarımızı ABD'ye peşkeş çekenler, KIBRIS'ı boş AB hevesi için satanlar için başka ne denebilir...
Soruyorum sizlere...
Selametle...
Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...

MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kıskanacak bir durum söz konusu mudur?
Hayır...
AKP Döneminde TÜRKİYE ne hale geldi?
AKP iktidarında;
1. Zina yasası meclisten geçti. Genel evlere şitket statüsü kazandırıldı... Vergisini ödeyen genel ev açabilecektir... Bu devlet bu vergilerle yönetilimeye başlandı. TÜRKİYE yılda 600 Milyon $'ı fuhuşa harcıyor...
2. Manevî tahribat had safhaya çıktı. Kur'ân-ı Kerîm eğitimi almak için 12 yaş sınırı gündeme geldi.
3. Domuz çiftliklerinde yüksek bir artış oldu. Domuz çiftliklerine teşvik primi verilirken, çiftçimize esnafımıza kota ve ek vergiler uygulandı.
4. Olmayan yasak, başörtüsü yasası reddedileceği bilinmesine rağmen meclisten geçti ve olmayan yasa değiştirilmemek üzere yasaklandı...
5. İmamhatiplere uygulanan katsayı skandalı kaldırılacaktı. Lakin 6 yıllık iktidar süresince adı bile ağza alınmadı.
Dahada sayılabilir... Bunu bile bile yok çekemiyorlar, yok edemiyorlar, karalıyorlar demeyin.
ABD askerleri sağ salim dönsün diye dua ediyorum diyen, bizim medeniyetimiz yenilmiş medeniyettir diyen bir hareket için ne denebilir.
Acaba hiç düşündünüz mü? Nefis muhasebesi yaptınız mı? İSRAİL ile anlaşma üstüne anlaşma imzalayanlar, topraklarımızı ABD'ye peşkeş çekenler, KIBRIS'ı boş AB hevesi için satanlar için başka ne denebilir...
Soruyorum sizlere...
Selametle...
Teşekkür ederiz abi...alkış
elhmdülillah
Biz birileri gibi kartel medyasını ve boyalı basını takip edenlerden değiliz... Şunu biliniz ki elimizde deliller olmadan konuşmayız. REFAH PARTİSİ döneminde günümüzdeki mevcut başörtüsü yasağı olmasına rağmen uygulanmamıştır. MSP ve REFAH PARTİSİ dönemlerinde başka zaman bir daha açılmamış 600 tane İmamhatip Lisesi açılmıştır. AB, ABD ve işbirlikçilerle masaya oturulmamış, IMF gönderilmiştir. MSP döneminde KIBRIS işgalden kurtarıldı. D-8'ler (İSLÂM BİRLİĞİ) kuruldu.
Şunu soruyorum, bana REFAH PARTİSİ döneminde yapılmış bir hata gösterin...
Evet kaynağınız varsa buyrun... Bizim delillerimiz elimizin altında...
Selametle...
Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi