Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buna gülerim
MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buna gülerim
Tebessüm et Kardeşim, fazla kahkaha atma ki kalbi öldürür...
Selametle...

yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU KISIMA DİKKAT ET KARDEEEEEEEEEEEEEEEŞ !!!!!! MGK'nun 28 Şubat kararlarının ardından özellikle 18 Nisan 1999 seçimlerine kadar süren zaman diliminde 14 Ağustos 1997'de 8 yıllık kesintisiz eğitim kanunu TBMM’de kabul edildi. Bu kanunla İmam Hatip Liseleri dahil Meslek Liselerinin ortaokul bölümleri kapatıldı, yalnızca lise olmaları sağlandı. !!!!!!!!!!!!!
24 Aralık 1995 tarihindeki seçimlerde oy oranını artırarak solun en büyük partisi haline gelen DSP, ANAP ve DTP'yle birlikte kurulan Anasol-D hükümetinde yeralmış ve Bülent Ecevit Başbakan yardımcısı olmuştur. Daha sonra da DYP ve ANAP'ın desteğiyle DSP bir azınlık hükümeti kurmuştur.
Susurluk Skandalı [değiştir]Susurluk Skandalı veya Susurluk Kazası, 3 Kasım 1996'da saat 19.25 sularında Balıkesir-Bursa karayolunda Susurluk ilçesi Çatalceviz mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu, yasadışı polis-mafya-aşiret ilişkilerinin ortaya çıkması ile patlak veren skandal. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli skandallarındandır. BUNLAR NİYE OLDU HAAAA DURUP DURURKEN BUNLAR OLMAZ. DEMEKKİ YAPILMIŞŞŞŞ
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra abla her şeye gülerim diyosun ama daha şimdiye kadar her hangi bir iddaayı yalanlayacak bi kanıt söyliyemedin...
Gülme... Savun... Ispatla ki komik mi değil mi anlıyalım...

zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra abla her şeye gülerim diyosun ama daha şimdiye kadar her hangi bir iddaayı yalanlayacak bi kanıt söyliyemedin...
Gülme... Savun... Ispatla ki komik mi değil mi anlıyalım...
sizin gözleriniz körse ben napim ya.savunsam bile yine aynı telden çalcanız.aman ya siz yolunuza devam edin.türkiyenin çoğunluğu bizle nede olsa siz olmasanızda olur ve ben artık bu konulara gülücem çünkü çok komik
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin gözleriniz körse ben napim ya.savunsam bile yine aynı telden çalcanız.aman ya siz yolunuza devam edin.türkiyenin çoğunluğu bizle nede olsa siz olmasanızda olur ve ben artık bu konulara gülücem çünkü çok komik
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.