You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AK Parti kapatılır mı?

AK Parti kapatılır mı?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AK Parti kapatılır mı?
kapatılınca geçicemiz parti bilem hazırmış korkmaya gerek yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericezkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: AK Parti kapatılır mı?
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Açık ve net:
İleriye bakmasını bilenlerden birşeyler öğrenmiştim, bu "birşeyler"in içinde ileriye bakmakda var.

Ayrıca söylediğim her kelimeyi mantıklı ve makul deliller ile aksi ispatlanıncaya kadar savunurum. . .

fükürlerini paylaştığın için sağolasın kardeş

sana katılmamak mümkün değilifade

peki şu abdüllatif şener işine ne diyosun

şimdi de onu mu kullanacaklar acaba imla

Orasını tam bilemiyorum. Çünkü adamın güvedliği bir şey olmasaydı bu kadar büyük bir hareket için istifa etmezdi. O dayandığının ne olduğunu tam olarak bilemediğim için de bir şey diyeyemem. Ama kendi başını yiyecekmiş gibi geliyor.

SAHRA: En güzelini siz yapıyorsunuz VALLAHİ. Siyasetten uzak olmak.

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ak parti kapanır çünkü birilerinin kovanına çomak soktu

reyyan: Af edersiniz, bunu söylerken neyi kasteddiniz tam anlayamadım. Biraz açarsanız. . .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericezkahkaha

"tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez"

kahkaha
sadece gülüyorum ya

gözünüzü iyi açın belkim bulursunuz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericezkahkaha

kahkaha
sadece gülüyorum ya

Oluuuuur. . .
Niye olmasın ki?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

kahkaha
sadece gülüyorum ya

yaa bırakın bu işleri saadet dıyıp duruyosunuz ya o basa gelse ne kadar kalabılıyoo gorduk eskıden erbakan zamanında hemen assagıya ındırılıyoo tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır hemde az oy almadı gene secım olsa gene oylar hep ona gıdecek gorursunuz ne kadar kızsada millet genede ona oy verıyo cunku baska partı yokkk....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır

Evet evet. Kesin başarı(!). Nobele başvurdum; devleti satma ve milleti kandırma nobel ödülü verilecek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-07-2008, Saat:12:07 PM, Düzenleyen: lener49fi.
Üye
bazı arkadaşlarımız yine ön plandalar.bu ülkede düzgün bir siyasetçi yoktur bu bir gerçek ama şu bir gerçekki kötünün iyisi Tayyipedoğan.Şuanda ondan başka bir alternatif siyasetçi göremiyorum.biri kendini batırıyo zaten.Sabah akşam bağırıyo Deniz BAykaldan bahsediyorum.Biraz efendi olamıyo bence chp o oldukça hiçbirşey kazanamaz.Dspde aynı şekilde krallık yok deniyo rahşan ecevit istediğini parti başına geçiriyo.Mhp BAşkanıda elinde kağıt olmadan konuşamıyo.BEn milliyetçiyim ama mhpye oy vermem.Doğru düzgün bir adam mhp'nin koltuğuna geçmediği sürece.Muhsin yazıcıoğlu en efendisi bana göre ben bbpli değilim ama milliyetçiliği bize gösteriyo.bu şekilde devam ederse artık mhp yerine bbpye oy verecez.ama şuanda en iyi iktidar ak parti ben ak partili değilim ama En iyisi TAyyip Erdoğan bunu hazmetmek lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazı arkadaşlarımız yine ön plandalar.bu ülkede düzgün bir siyasetçi yoktur bu bir gerçek ama şu bir gerçekki kötünün iyisi Tayyipedoğan.Şuanda ondan başka bir alternatif siyasetçi göremiyorum.biri kendini batırıyo zaten.Sabah akşam bağırıyo Deniz BAykaldan bahsediyorum.Biraz efendi olamıyo bence chp o oldukça hiçbirşey kazanamaz.Dspde aynı şekilde krallık yok deniyo rahşan ecevit istediğini parti başına geçiriyo.Mhp BAşkanıda elinde kağıt olmadan konuşamıyo.BEn milliyetçiyim ama mhpye oy vermem.Doğru düzgün bir adam mhp'nin koltuğuna geçmediği sürece.Muhsin yazıcıoğlu en efendisi bana göre ben bbpli değilim ama milliyetçiliği bize gösteriyo.bu şekilde devam ederse artık mhp yerine bbpye oy verecez.ama şuanda en iyi iktidar ak parti ben ak partili değilim ama En iyisi TAyyip Erdoğan bunu hazmetmek lazım
alkışSmilealkışSmilealkışSmile
artık bencede hazmetmek lazım....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır

Evet evet. Kesin başarı(!). Nobele başvurdum; devleti satma ve milleti kandırma nobel ödülü verilecek.

Sözlerine dikkat eet kardeşlik! Zira ağır bir vebalin altında kalmak istemiyorsan.
Tartışacaksan düzgün bi şekilde belgeleriyle, mantıklı bi şekilde, Atmadan, sallamadan görüşünü bildirirsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.