Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Açık ve net:
İleriye bakmasını bilenlerden birşeyler öğrenmiştim, bu "birşeyler"in içinde ileriye bakmakda var.
Ayrıca söylediğim her kelimeyi mantıklı ve makul deliller ile aksi ispatlanıncaya kadar savunurum. . .
fükürlerini paylaştığın için sağolasın kardeş
sana katılmamak mümkün değil
peki şu abdüllatif şener işine ne diyosun
şimdi de onu mu kullanacaklar acaba
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ak parti kapanır çünkü birilerinin kovanına çomak soktu
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez

ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez
"tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez"
sadece gülüyorum ya
gözünüzü iyi açın belkim bulursunuz..
ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez
"tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez"
sadece gülüyorum ya
gözünüzü iyi açın belkim bulursunuz..
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazı arkadaşlarımız yine ön plandalar.bu ülkede düzgün bir siyasetçi yoktur bu bir gerçek ama şu bir gerçekki kötünün iyisi Tayyipedoğan.Şuanda ondan başka bir alternatif siyasetçi göremiyorum.biri kendini batırıyo zaten.Sabah akşam bağırıyo Deniz BAykaldan bahsediyorum.Biraz efendi olamıyo bence chp o oldukça hiçbirşey kazanamaz.Dspde aynı şekilde krallık yok deniyo rahşan ecevit istediğini parti başına geçiriyo.Mhp BAşkanıda elinde kağıt olmadan konuşamıyo.BEn milliyetçiyim ama mhpye oy vermem.Doğru düzgün bir adam mhp'nin koltuğuna geçmediği sürece.Muhsin yazıcıoğlu en efendisi bana göre ben bbpli değilim ama milliyetçiliği bize gösteriyo.bu şekilde devam ederse artık mhp yerine bbpye oy verecez.ama şuanda en iyi iktidar ak parti ben ak partili değilim ama En iyisi TAyyip Erdoğan bunu hazmetmek lazımalkış
alkış
alkış
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır
Evet evet. Kesin başarı(!). Nobele başvurdum; devleti satma ve milleti kandırma nobel ödülü verilecek.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.