ahada yaz )
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ahmedinejad'a suikast girişimi
Ahmedinejad'a suikast girişimi
sonrasını planlamak lazım. önceden. işte. acaba. şimdi öyle olunca o zaman, onların söylediklerine göre kıyamet. daha mı iyi.
tüm aşamada sonrasını düşünmek lazım.
sert vurunca karşıdan çıkıcak da, dünya delinecek. değecekmi.
ben ondan korkuyorum. aslında korkmuyorum.
biz intikam duygusuyla mı hareket ediyoruz.
yoksa gerçekten hayırlısı mı böyle.
topuzun ayarını iyi tutturmak lazım. kardeş.
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
sonra yeniden hesaplıyorum yapmamak lazım diyorum.
kıyamet gününün dayanılmaz uzunluğu biraz da çekindiriyor.
bir taraftan da nasılsa gidilecek diyorum, kaçış yok, belki erkene almak iyi.
özetle mesele;
kıyametin yakın mı uzak mı olmasını dilemeye bağlanıyor.
Bu açıdan tüm taraflarda Türkiye, İran, İsrail; Amerika ve diğer ülkelerde , kıyameti erken isteyenlerle geç isteyenler arasında manevi bir mücadele var.
O aşamadayız. Bence bunu tartışalım.
Tarafı iyi seçmek lazım.
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
kıyametin saati bile belli olsa, saatin akış hızıyla oynanır bir şey olur , kitabın içini bilmek lazım bunu diyebilmen için.
kitabın içini, içinin arkasını görmen lazım. görmeden bu dediğimi anlayaman ha :D
resme bakıyosun ya, resmin içindeki öyle mahfuzun içinde burda camın içinde resmedildiği gibi sabit durduğu gibi durmuyor. bazı yerleri kompozit, bazı yerleri lokal hareket içinde. ama sonuçta maddesi aynı, değişmiyor.
maddesi aynı ama, manası değişiyor. işte o renklerin hareketinden kastım, işte o manayadır. mana insanlar tarafından zaman içinde başka şekilde algılanıyor, onların algısı oraya yazılıyor. yazıldığı için gene değişmiş oluyor. Yani aslında hiç bir şey değişmiyor ama her an bir değişim söz konusu. biliyorum, aha da bu sefer anlamadın işte.
anaman için görmen lazım. aha da bunu anlayaman. yihaa :D
ikincisi hiçbirşey yandaş medyanın bize aksettirdiği gibi değil, şii lerin, ya da iranın diyelim ırak topraklarında yaptığı mezalimi bir araştırın, ne iğrenç leş kargaları olduklarını göreceksiniz..
üçüncüsü de, bir sonraki su-i kast ta hallolur, bu sefer olmamışsa, olmazsa ben hallederim sorun yok :D
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi