You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ahmedinejad'a suikast girişimi

General
[Resim: 040820101526400744453_2.jpg]

İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad’ın bulunduğu konvoya saldırı düzenlendi.

Cihan

Lübnan’daki Future TV, İran Devlet Başkanlığına dayanarak verdiği haberde, İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad’ın bulunduğu konvoya saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Haberde, Ahmedinejad bugün Hamedan kentinde halka hitap etmek üzere kafilesiyle yol alırken, konvoya el bombası atıldığı bildirildi.

Ahmedinejad’ın "yaralanmadığı" belirtilen haber hakkında, İran hükümeti yetkilileri henüz açıklama yapmadı.

Ahmedinejad’ın ülkenin batı orta kesiminde Hamedanlılara hitaben konuşması, İran devlet televizyonunca canlı yayımlandı.

"Ahmedinejad'ın konvoyuna el bombası atan saldırgan yakalandı"

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın konvoyuna el bombası atan saldırganın yakalandığı belirtildi.

Khabaronline sitesine göre, ülkenin batısındaki Hamedan'daki patlamanın İran liderinin aracına 100 metre mesafede meydana gelmesi nedeniyle Ahmedinejad olaydan yara almadan kurtuldu. Ahmedinejad, Kuds stadyumundaki konuşmasını planlandığı gibi yaptı.

Lübnan televizyonları, saldırıda yaralananların olduğunu öne sürüyor.

İran sitesi, Ahmedinejad'a bombalı saldırı haberini yayından kaldırdı

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın konvoyuna el bombası atıldığını duyuran İran sitesi 'Khabaronline', konuyla ilgili haberleri internet sitesinden kaldırdı.

İngilizce yayın yapan İran televizyonu Pres TV de, Ahmedinejad'ın Hamedan'ı ziyareti sırasında herhangi bir saldırı düzenlenmediğini duyurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ahmedinejad'a suikast girişimi
saolasın nefti bugunlerde nedense heryerde herkese saldırı var zaten...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Malum dünyanın dengesini değiştirmek istiyorlar.Ahmedi Nejatın öldürülmesi İranın amerikanın hakimiyeti altına girmesi demek olur.Başarılı olunmamış olması bu bakımdan sevindirici.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben bu adamı seviyorumgülücük hele israil olayında ki tavrına bayıldım...mavi marmara gemilerine yapılan saldırıdan sonra...tek bir hata daha yapmasınlar israili yıkarız gibi bir ifadesi vardı...amerikasından tut israiline kadar cıt cıkaramadılar...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Siyasetin çok farklı bir terazi dengesi var.Saddamın bir lafına ülkesi istila edilirken adam dünyaya kafa kaldırıyor ve kimsenin kılı kıpırdamıyor.Bunu hep merak etmişimdir bu sağlayan ne ve kim destekliyor bu adamı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kim derken...hiçbi ülkeden destek aldıgını düşünmüyorum ben...eger imanında samimiyse (ki kalpleri bilen yalnız allahtır) o zaman kimin korudugu belli...
eğer değilse bile sanırım nükleer silah meselesi herkesi korkutuyor
ayrıca ırak insanlarının nankör oldugunu ben daha önce islamin ilk yıllarrından yaniiii bir konuda okumuştum...hepsi için gecerli mi bilmem...bend e öyle bir izlenim var hala

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bilememenin verdiği bir korku diyebiliriz ozaman ona.

İran bir yüzü dünyaya çok açıkken diğer yüzüyle de tamamen kapalı bir toplum ve dünyayla uzlaşma ve antlaşma yoluyla iletişim kurmuyor nükleer bomba yapmak yasakken oda yapan ülkeler gibi el altından yapıyor ve buda güçlü bir tehdit unsuru oluyor.

Bizki bir bor madenini hür irademizle bile kullanamazken adamlar dünyaya kafa tutarak nükleer bomba yapıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-08-2010, Saat:11:22 PM, Düzenleyen: Bilena.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Nükleer silah sanal aslandır. Yerine göre aslandır yerine göre sanaldır. Mesele Ahmedinecad'ın hayata nasıl baktığı, hangi amelleri işlediği.
Yanlış yaparsa elindeki destek sanala dönüşür, zalim olmazsa elindeli sanal aslan onu korur zaten. niyetine göre.
israil'i de yıkabilir aslında. niyetine bağlı biraz. biraz da meleğin tavrına tabi. ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.