You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ

Göğe Bakma Durağı.
[Resim: 1234585_721415727874212_1804668568_n.jpg]

İbrahim Tatlıses kendi hesabından attığı tweetle Başbakan Erdoğan'a destek verdi.

Katıldığı televizyon programında Suriye’deki gelişmeleri değerlendiren Başbakan Erdoğan, program bitiminde okunan ve Mısır’da hayatını kaybeden Esma için yazılmış mektubu dinleyince canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Başbakan’ın milyonlar önünde ağlamasını samimi bulmayanlar olduğu gibi bu konuyu son derece insancıl olarak değerlendirenler de yok değil. Türkücü İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yazdıklarıyla Başbakan’a böyle destek verdi.

Talıses paylaştığı tweette "İbo show'da ağlardım hemen eleştiri "yine ağladı". Arkadaş ağlarken size mi soracam ağlayan insandan zarar gelmez. BAŞBALANDAinsandır oda ağlar" dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: AĞLAYAN ADAMDAN ZARAR GELMEZ
obama da ağlıyor ondan da zarar gelmiyorsa şeytan da bizden olmuş demektir(!)
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
İnsanlık gözyaşıyla timsah gözyaşını ayırt edemiyorsan olabilir.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Aglayan adam daha cok aglatiyor annem:p
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
timsah gözyaşını iyi tanıdığımdan ötürü inanmadım. ırakta ağlattıkları ne idi? roboskide ağlayanlar? zulümle abad olunmaz, kendini komple değiştirmedikçe ben bu adama inanmayacağım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Çapulcuları biber gazıyla ağlatmalarından bahsediyorsan az bile yapıyor Tuğçe gülücük

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hadi gezidekileri tamam kabul etmiyorsunuz da, afganistanda ağlatılanlar ümmetten değilmi? Tayyip bunların eş başkanlığı görevini yürütüyor ve buna rağmen biz onun islam faydasına çalıştığı zannını taşıyoruz. ABD sermayesiyle islami hareketi geçtim şeriat olmaz, suudu görüyorsunuz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
karadamlalar bak o kadar çok bu forumda siyaset konuşmadım. Ve konuştuklarımında hiçbirinde başbakanın müslümalığından bahsetmedim. Bu durumda her olayda onun müslümanlığını yargılayan yada sırf müslüman olduğu için şunu şunu yapıyor iye eleştirisel bakan biz miyiz sen misin ?
Hayır adamın yaptığı ortada yapmadığı ortada, diğerlerinin yaptığı ortada yapmadığı ortada.
Elbette yanlışları vardır, ben dört dörtlük bi insan beklemiyorum karşımda, sen bekliyor musun ? İnsanız beşeriz şaşarız elbette. Yapmadıklarından öte yaptıklarına da bakmalısın. He senin terazinde yapmadıkları ağır basar eyvAllah. Daha iyisinide bulursun koyrsın ortaya adını bizde ona göre değerlendiririz kendi siyasetimizi.
Böyle kuru kuruya konuşmanın acizlere yakışır olduğunu düşünüyorum, geziye gidenlerin neden gittiğini bilmedikleri gibi.

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.