You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...

AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...

köyün delisi
RE: AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...
ya alınma hemen o maksatla yapmamışsan yapmamışsındır panik yapma sakin ol gülücük
en azından içimizde gibi görünüp bizden olmayan ve düşman safında duran birinin belgesi olan bu fotoyu bizimle paylaşmış oldun..teşekkür ederiz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya alınma hemen o maksatla yapmamışsan yapmamışsındır panik yapma sakin ol gülücük
en azından içimizde gibi görünüp bizden olmayan ve düşman safında duran birinin belgesi olan bu fotoyu bizimle paylaşmış oldun..teşekkür ederiz gülücük

yok yok o anlamda değil zaten .sen dedinya ayet var diye işte o birden kafama dank etti...sonuçta bu insan o büyük günde "sanane bn ona inanmışım yahut bu bnm problemimdi bnm 1 nevi dedikodumu yapmıştın diyebilir.

bunu bana hatırlattığın için teşekkkür ederim.ALLAH razı olsunifade
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya alınma hemen o maksatla yapmamışsan yapmamışsındır panik yapma sakin ol gülücük

sana katılmıyorum bu konuda hemde hiç. iyi analiz edememişsin.bi adet vardır gittigin bölgenin gittigin evin veya gittigin yabancı bi yerin adetlerini felan yaptrırlar sana yani mesela folklör oyunu olsaydı ve o kişide oynasaydı düşman mı diyecektik ona onların oyununu oynuyo die bu sadece oranın inanışı ve o inanışı yaptırmışlar bi görsel olarak anı olarak felan bunu her ülkenin ileri gelenleri yapıo her ülkenin adetlerinden sakınca yok

mesela papa türkiyeye geldiginde camiye bile girdi dua etti o zaman biz ona müslüman diyebilirmiyiz veya onların halkı papa müslüman oldu hain diyebilirlermi

bence bu resimde hiç ama hiç bişi yok gayet normal bir resim ve arkadaşımıza tşk ederiz paylaştıgı için Wink

ve inş. yalnış anlaşılmamışımdır taraf tutmuyorum tarafsızca yazdım bu yazımı objektif şekilde degerlendirdim sadece Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-09-2008, Saat:06:21 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
ya gerçekten silin şunu ...ısrarla...
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya hayır nie silcekler ki sadece başlığı değiştirsinler yeter bence.. çok güzel bi paylaşım Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.