You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...

Forumcu
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...
allah akıl fikir versin bunlaraSmile

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ifade:sırıtık:
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
başka din mensuplarının ibadetleriyle dalga geçip saygısızlıkta bulunuyorsak onlardan da bize saygı duymalarını bekleyemeyiz..saçma olabilir ama dalga geçmemek icap eder..kur'anda da buna dair ayet var..kimse izim gibi inanmak zorunda değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: AĞLAMA BEE BENİDE AĞLATICAN!!!...
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başka din mensuplarının ibadetleriyle dalga geçip saygısızlıkta bulunuyorsak onlardan da bize saygı duymalarını bekleyemeyiz..saçma olabilir ama dalga geçmemek icap eder..kur'anda da buna dair ayet var..kimse izim gibi inanmak zorunda değil..

iyi de resimdekine biraz dikkat...

o ilker başbuğ

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ak?ir versin bunlaraSmile

hakiakaten Amin

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-09-2008, Saat:09:23 PM, Düzenleyen: Fbetülll.
Profesör
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başka din mensuplarının ibadetleriyle dalga geçip saygısızlıkta bulunuyorsak onlardan da bize saygı duymalarını bekleyemeyiz..saçma olabilir ama dalga geçmemek icap eder..kur'anda da buna dair ayet var..kimse izim gibi inanmak zorunda değil..

bu konuda sana katılıyorum canım alkışSmilealkışSmile
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

doğru söylüyorsun gribal...aslında amacım alay etmek değildi...başlığa ne yazıym ne yazıym derken hazır ağlama duvarı; bende ağlama bee filan yazıym demiştim...

ben bu resmi görünce şaşkınlıkla bakakalmıştım da...sizede göstermek istemiştim...
sadece bu...
dediğim gibi amacım alay etmek değldi..ama bu konuda kendimi tutamıyorum haddi aşıyorum napıymbilmiyom
öyle işte...

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
şimdi bu başlığı çöpe atsanız daha iyi olur ... gribal in söylediğine ters düşmüşüm zaten ...ayetlere....neyse ...Dur

...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.