Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ADAK
ADAK
“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Eğer adağı uslüne uygun yerine getiremeyeceksek bunun adı samimiyetsizlik ve tabiri caiz ise kaşınmak olur
Kardesim Allah kullarına zulm etmez bizler kendimize zulm etmekteyiz,yine sözümüzü yerine getirmemekle kendimize zulm etmedik mi?
''Allah dostu odur ki,nefsine tek pay biçmez;
Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.''
(Üstad N.F.K)
sana tavsiyem peygamber efendimizin hayatını oku Eyyup peygamberimizin hayatını Yunus peygamberimizin hayatını oku onlar ki peygamber oldukları halde nasıl dertlere düçar olmuşlarda hep sabredip Allah'ın rızasını gözetmisler
Ama elimde kitap yok nerden okuyacam dersende Allah'a sığın sabret dua et bizde edelim Ama sakın Allah'a küsme darılma
hayat denen Bu rüyadan uyandığında yüzünde tebessüm olsun Allah'a kavuşmuş olmanın mutluluğuyla inşaallah
ve adak adamak her kişinin işi değil er kişinin işidir yani bir işte Allah'ın rızasını gözetmeden amelde yaparsa insan Allah o ameli insanın yüzüne çarpar
Benim anlamadığımda kardesim insan malını biriktirip dururda cehennemin ateşinden korkar Allah'tan yardım isterde yanda aç yatan komşusunu hiç düşünmez ne yüzle hala cenneti isteyebiliyor bu insanlar sanırım hiç anlayamayacağım hiç bır seyim olmasada Allah bana yeter de kardesim Allah bize yeter.
(Üstad N.F.K)
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed(s.a.v) ve ala ali seyyidina Muhammed(s.a.v)
Allah'ım elemden,dertten,acizlikten,tembellikten,korkudan,cimrilikten,borcumu ödeyememekten ve insanların kahrından sana sığınırım.
duasını et kardesim
(Üstad N.F.K)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi