You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%

açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%

Profesör
RE: açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%
tmm canım konuşuruz yönetmle sıkma canını ok? Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Yok sıkmıyorum.. Olay sonrası sinirlendim epey ama şimdi sakinim.
Bnim kızgınlığım bi kişiyeydi.. Oda kendini biliyo yeter.
Size bi lafım yok bnim yanlış anlaşılmasın..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
küfür-hakaret içerikli konular ve mesajlar silinir arkadaşlar kendinize yakıştırıyorsanız devam edin! eğer silindiyse gerekçesi budur tekrar paylaşın uslübunuzu düzeltip sükunete davet ediyorum sizleri hallederiz sorun neyse ortalığı velveleye vermeye gerek yok!
sevgiler, saygılar, hürmetler vs vs hayırlı paylaşımlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
atesdevrimi konuyu o şekilde açtığın zaman içeriği ne olursa olsun silinir ve birdahakine ceza alırsın ne demek istediğimi sen biliyosun

sühim seninkine gelince bu konuda gereken yapıldı.. Küfür argo ve ağır hakaret içermeyen hiç bir başlık ve mesaj silip editlenemez hiç bi yöneticinin böyle bir yetkisi yoktur burası bi forum sitesi ve herkes kendi fikrini görüşünü paylaşmak için burda ve bunu özgürce gerçekleştirebilir yeterki yukarda yazdığım 3 şeyi barındırmasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Benim konularımı hep sılıolar ben bısey dıom mu kahkaha

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Bakın !! SAYGI DUYMAYI ŞİAR EDİNMİŞ İNSANLAR !

Saygı duyma meselesi fikirleri açıkça ve özgürce beyan etme yani sizin anlayışınızda demokratik davranma meselesine dair bir yol arkadaşım aylar evvelinde bir açıklamada bulunmuştu ancak görüyorum ki bu beyanat unutuluş..

Ben tekrardan belirteyim..

Ben şahsen savunduğum ideolojiden başkasına kesinlikle saygı duymuyorum, hatta ortada gayri islami bir mevzu - hadise cereyan ettiğinde elimden geldiğince tüm imkanlarımı seferber ederek onu ortadan tamamıyla kaldırmaktan çekinmem.. Benim bu konudaki tavrım bazıların gözünde terörist bazıların nazarında ise faşist bir imaj çizebilir.. Bundan da gocunmam, rahatsız olmam, hatta bundan zevke bile alırım, gurur duyarım....

İslam kendisinden başka sesin soluğun çıkmasını asla ve kat'a izin vermez, eğer böyle bir ses soluk ortaya çıkarsa bir üst parafta belirttiğim gibi bu hemen ortadanb kaldırılır.. Dolayısıyla benim diğer görüşlere saygı duymuyor olmam benim savunduğum ideolojiye göre kendimle ters düşmediğimin açık kanaatidir.. Ama siz benim söylediğim her söze, yaptığım her eyleme, paylaştığım her türlü materyale SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ! Çünkü en başta belirttiğim gibi başlıca şiarınız budur ve aksi halde yani saygı duymazsanız kendinizle çelişkiye düşmüş olursunuz ki bu da mevcut konudaki kendisini savunmaya çalışan kişilerin düştüğü aciz durum gibi kalite ve seviyesini de ayaklar altına almış olur kanaatimce..

Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-01-2009, Saat:01:18 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
kimya-yı saadet
A sından Z sine hak veriyorum ....
eklenicek bişey bulamadım.. Her şeyi açık açık söylemiş engin abi.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamamdır herkes gerekli açıklamayı yaptı umarım bundan sonra hem yöneticilerimiz hemde üyelerimiz kurallara uygun hareket eder ve bu tarz sorunlar birdaha olmaz.. konu kilit arkadaşlar
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.