You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR

ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR

Üye
Cvp: ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar olmuyo ama çok yetersizsiniz. Sad üfffff daha çok iştiraklerinizi bekliyorum ama

cnm öncelikle sakin ol.. anladım ki bu olay seni çok üzmüş (öz yakının gibi) bizi de üzdü elbette.. ama duada önemli olan çok olması değil içten samimi bişekilde yapılmasıdır..içini ferah tutmaya çalış ve duanın samimiyetiyle Rabbine güven... Allah'a emanet ol..

tabiki samimi olması en önemli husus da işte bir an önce şifa niyetine olsaydı da bitseydi istiyorum ne yapim.akrabam felan değil ama haytını duydum çok üzüldüm insan kıyamıyo yine de. yani birde onca zorlukları aşmış gerçirmiş ama Allah'a olan inancından ödün vermmeiş insanlara daha bir üzülüyorum.Sadtakdir muhakkak Allah'ındır ben üzerime düşen insanlık görevimi yapmak için çabalıyorum sadece inşallah işe yarıyorumdur.

hiç şüphem yok canm eminim ki yarıyosun =) Allah yardımcın olsun..
Be Realistic, Demand The Impossible...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2008, Saat:03:28 PM, Düzenleyen: melankolik.
Üye
ESSELAMU ALEYKÜM, ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM ÜMMETİ MUHAMMED'E. DEĞERLİ KARDEŞLERİM KONUYU AÇMAMDAKİ KASIT BİİZM CAMİMİZİN GENÇ İMAMI RABBİMİN VERMİŞ OLDUĞU İMTİHAN DÜNYASINDAKİ SINAVLARINDAN BİRİNİ YAŞIYOR. ONCA ZORLUK İÇERSİNDE ŞİMDİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. VERDİİ BİR VAAZDA BEN SİZLERİN DUAALRI İLE AYAKTAYIM RABBİMİN İMTİHANIDIR DEMİŞTİ. İNŞALLAH BİZDE ARAKDAŞLARIMIZLA HOCAMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİK VE DÜŞÜNDÜK Kİ BİR HATİM VE TEFRİCİYE OKUYALI M ŞİFA NİYETİNE İNŞALLAH. TAKDİR ALLAHÜ TEALANINDIR. ÖNCELİKLE HATİM VE TEFRİCİYE İÇİN İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. MUHAKKAKİ ALLAHÜ TEALA RAMAZAN AYI BOYUNCA YAPILAN DUAALRI GERİ ÇEVİRMEZ.ALAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DİYORUM KATILIMLARINIZ İÇİN.

HATİM

1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.FEYZA
12.FEYZA
13.FEYZA
14.EZELİSİLA okundu
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.SEVİNÇ
27.SEVİNÇ
28.
29.nagihan
30.KARDELEN okundu

TEFRİCİYE

1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.SEVİNÇ 500
5.

DEVAMINI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-09-2008, Saat:04:45 PM, Düzenleyen: ezelisila.
Acemi Üye
slm arkadaşalar çitten çok duaya ıhtıyacımız var lütven yardımlarınızı bekliyorum allah razı olsun şimdiden
GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...!
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ESSELAMU ALEYKÜM, ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM ÜMMETİ MUHAMMED'E. DEĞERLİ KARDEŞLERİM KONUYU AÇMAMDAKİ KASIT BİİZM CAMİMİZİN GENÇ İMAMI RABBİMİN VERMİŞ OLDUĞU İMTİHAN DÜNYASINDAKİ SINAVLARINDAN BİRİNİ YAŞIYOR. ONCA ZORLUK İÇERSİNDE ŞİMDİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. VERDİİ BİR VAAZDA BEN SİZLERİN DUAALRI İLE AYAKTAYIM RABBİMİN İMTİHANIDIR DEMİŞTİ. İNŞALLAH BİZDE ARAKDAŞLARIMIZLA HOCAMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİK VE DÜŞÜNDÜK Kİ BİR HATİM VE TEFRİCİYE OKUYALI M ŞİFA NİYETİNE İNŞALLAH. TAKDİR ALLAHÜ TEALANINDIR. ÖNCELİKLE HATİM VE TEFRİCİYE İÇİN İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. MUHAKKAKİ ALLAHÜ TEALA RAMAZAN AYI BOYUNCA YAPILAN DUAALRI GERİ ÇEVİRMEZ.ALAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DİYORUM KATILIMLARINIZ İÇİN.

HATİM

1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.FEYZA
12.FEYZA
13.FEYZA
14.EZELİSİLA okundu
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.SEVİNÇ
27.SEVİNÇ
28.zehra
29.nagihan
30.KARDELEN okundu

TEFRİCİYE

1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.SEVİNÇ 500
5.ZEHRA 1000 OKUNDU

...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
RE: ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR
Rabbim acil şifalar versin inşallah.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

HATİM

1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.FEYZA
12.FEYZA
13.FEYZA
14.EZELİSİLA okundu
15.konyevi
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.SEVİNÇ
27.SEVİNÇ
28.zehra
29.nagihan
30.KARDELEN okundu

TEFRİCİYE

1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.SEVİNÇ 500
5.ZEHRA 1000 OKUNDU
6.konyevi 1000

Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2008, Saat:06:15 AM, Düzenleyen: konyevi.
Üye

HATİM

1.EZELİSİLA okundu
2.EZELİSİLA okundu
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA okundu
8.EZELİSİLA okundu
9.EZELİSİLA okundu
10.BİNNUR
11.FEYZA
12.FEYZA
13.FEYZA
14.EZELİSİLA okundu
15.konyevi
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.SEVİNÇ
27.SEVİNÇ
28.zehra
29.nagihan
30.KARDELEN okundu

TEFRİCİYE

1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.SEVİNÇ 500
5.ZEHRA 1000 OKUNDU
6.konyevi 1000
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2008, Saat:09:33 AM, Düzenleyen: ezelisila.
Üye
ZEHRA ve KONYEVİ katılımlarınız beni çok mutlu etti şu mübarek cuma günü ALLAHÜ TEALA'da sizleri mutlu etsin inşallah.

ZEHRACIM BU SANA rosegul
KONYEVİ BUDA SİZE rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR
Tefriciyemi okudum Allah kabul etsin inşallah...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.