Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR
ACİL DUAYA İHTİYACIMIZ VAR
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ESSELAMU ALEYKÜM, ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM ÜMMETİ MUHAMMED'E. DEĞERLİ KARDEŞLERİM KONUYU AÇMAMDAKİ KASIT BİİZM CAMİMİZİN GENÇ İMAMI RABBİMİN VERMİŞ OLDUĞU İMTİHAN DÜNYASINDAKİ SINAVLARINDAN BİRİNİ YAŞIYOR. ONCA ZORLUK İÇERSİNDE ŞİMDİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. VERDİİ BİR VAAZDA BEN SİZLERİN DUAALRI İLE AYAKTAYIM RABBİMİN İMTİHANIDIR DEMİŞTİ. İNŞALLAH BİZDE ARAKDAŞLARIMIZLA HOCAMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİK VE DÜŞÜNDÜK Kİ BİR HATİM VE TEFRİCİYE OKUYALI M ŞİFA NİYETİNE İNŞALLAH. TAKDİR ALLAHÜ TEALANINDIR. ÖNCELİKLE HATİM VE TEFRİCİYE İÇİN İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. MUHAKKAKİ ALLAHÜ TEALA RAMAZAN AYI BOYUNCA YAPILAN DUAALRI GERİ ÇEVİRMEZ.ALAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DİYORUM KATILIMLARINIZ İÇİN.
HATİM
1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.
12.
13.
14.EZELİSİLA okundu
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.
27.
28.
29.nagihan
30.KARDELEN
TEFRİCİYE
1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.
5.
DEVAMINI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR.
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar olmuyo ama çok yetersizsiniz.üfffff daha çok iştiraklerinizi bekliyorum ama
cnm öncelikle sakin ol.. anladım ki bu olay seni çok üzmüş (öz yakının gibi) bizi de üzdü elbette.. ama duada önemli olan çok olması değil içten samimi bişekilde yapılmasıdır..içini ferah tutmaya çalış ve duanın samimiyetiyle Rabbine güven... Allah'a emanet ol..
ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ESSELAMU ALEYKÜM, ÖNCELİKLE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM ÜMMETİ MUHAMMED'E. DEĞERLİ KARDEŞLERİM KONUYU AÇMAMDAKİ KASIT BİİZM CAMİMİZİN GENÇ İMAMI RABBİMİN VERMİŞ OLDUĞU İMTİHAN DÜNYASINDAKİ SINAVLARINDAN BİRİNİ YAŞIYOR. ONCA ZORLUK İÇERSİNDE ŞİMDİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. VERDİİ BİR VAAZDA BEN SİZLERİN DUAALRI İLE AYAKTAYIM RABBİMİN İMTİHANIDIR DEMİŞTİ. İNŞALLAH BİZDE ARAKDAŞLARIMIZLA HOCAMIZ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİK VE DÜŞÜNDÜK Kİ BİR HATİM VE TEFRİCİYE OKUYALI M ŞİFA NİYETİNE İNŞALLAH. TAKDİR ALLAHÜ TEALANINDIR. ÖNCELİKLE HATİM VE TEFRİCİYE İÇİN İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. MUHAKKAKİ ALLAHÜ TEALA RAMAZAN AYI BOYUNCA YAPILAN DUAALRI GERİ ÇEVİRMEZ.ALAH RAZI OLSUN İNŞALLAH DİYORUM KATILIMLARINIZ İÇİN.
HATİM
1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.
12.
13.
14.EZELİSİLA okundu
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.reyhan_
24.
25.
26.
27.
28.
29.nagihan
30.KARDELEN okundu
TEFRİCİYE
1.EZELİSİLA 500
2.FEYZA 500
3.EZELİSİLA 200
4.
5.
DEVAMINI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR.
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezelisila Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar olmuyo ama çok yetersizsiniz.üfffff daha çok iştiraklerinizi bekliyorum ama
cnm öncelikle sakin ol.. anladım ki bu olay seni çok üzmüş (öz yakının gibi) bizi de üzdü elbette.. ama duada önemli olan çok olması değil içten samimi bişekilde yapılmasıdır..içini ferah tutmaya çalış ve duanın samimiyetiyle Rabbine güven... Allah'a emanet ol..
tabiki samimi olması en önemli husus da işte bir an önce şifa niyetine olsaydı da bitseydi istiyorum ne yapim.akrabam felan değil ama haytını duydum çok üzüldüm insan kıyamıyo yine de. yani birde onca zorlukları aşmış gerçirmiş ama Allah'a olan inancından ödün vermmeiş insanlara daha bir üzülüyorum.
takdir muhakkak Allah'ındır ben üzerime düşen insanlık görevimi yapmak için çabalıyorum sadece inşallah işe yarıyorumdur.
1.EZELİSİLA
2.EZELİSİLA
3.FEYZA
4.FEYZA
5.REYYAN
6.FEYZA
7.EZELİSİLA
8.EZELİSİLA
9.EZELİSİLA
10.BİNNUR
11.
12.