You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

about the jesus (sus jesus sus) :)

Forumcu
peygamber efendimiz hakkında ileri geri konuşup aşağılamış olan, tavır hal ve hareketleriyle müslümanları birbirine düşürmeye çalıştığı görünen ve misyoner olduğu izlenimini veren bu provokasyoncu şahsın sitemizden uzaklaştırılarak,

"Allah'ın kendisine bir benzer , bir ortak, bir akraba yaratmayacak kadar üstün olduğunu, zaten öyle bir şeyin ne teknik ne de mantıken mümkün olmadığını idrak edene, aklı başına gelinceye kadar yasaklı kalmasını öneriyorum.

:D
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-02-2011, Saat:10:19 PM, Düzenleyen: kaba_kulak.
köyün delisi
RE: about tje jesus (sus jesus sus) :)
misyonerlik serbest olmalı, zevzeklik hariç :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: about the jesus (sus jesus sus) :)
Hayır hayır. yasaklanmasın.
Şimdi biz onu yasaklarsak, müslümanlardan kopmuş olacak. Halbuki belki onun bu hızlı girişi ona bir vesiledir. Buraya belki raslantısal olarak gelmemiştir. Bunu da düşünün. Kendimize güvenelim bence.

Şimdi biz onu yasaklarsak o kafir ve ilahi büyük kudretli tek üstün yüce varlığa ortak koşmuş olarak büyük bir hiddeti kazanmış şekilde Rabbinin karşısına çıktığında korkarım ki hiç bir peygamberin gücü onu kurtarmaya yetmeyebilir. Neden?

Belki burda bir ihtimal kurtulacak da cennete gidecek.

Ona cennete gitmesi için bir şans verelim.

Kardeşim sen yasaklı değilsin.

Gel, cennete gir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aynen, her zaman dediğim gibi, iyi olan kazansın :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Boşver abi.
cehenneme de odun lazım biliyorsun.
odun. :D
odun olmazsa ısınamayız, enerji lazım. birilerinin şeytana , güzel manken ablalarımıza, nemruta, firavuna eşlik etmesi lazım ki gariplerim yanlızlık çekmesin. Ayrıca böyle alenen Allah resulüne aşağılayıcı konuşan biriyle aynı cennette kalmayı istemezdim.

Hadi bize acımıyorsun, Hande Ataizine acı be abicim. sen anladın gülücük gülücük gülücük
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bu klasik sorularla gelme evladım.
sen buraya bize merak ettiklerini sormuyorsun, inançlarımızı sorguluyorsun. ikisi arasında çok fark var. samimiyetle inanmak istiyorsan bir konu açarsın, şunları merak ediyorum, bildiklerim doğru mudur diye sorarsın. biz de sana delillerle geliriz. kimsenin de sana nefret saçtığı yok. elemanın tarzı o. eccük buralara takılırsan analrsın :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hayır.
sen Allah'ı kısıtlıyorsun.
ve küçümsüyorsun.
sen şunu kabul ediyor musun?
"alemleri yaratmak".
Alem dediğin, evrenler bütünü.
yani bunun gibi sayısız evren var tümünün yaratıcısı.
bunların içinde sayısız yaratıklar insan gibi belki acaip başka oluşumlar var. sonsuz sayıda.
bu kadar yatatılmışın, kainatların efendisi.
oda bir toz zerresi.
sonsuzdaki bir hiçlik.
diyorsunuz ki "evlat edindi".

sair mahluğun onun zatı şanına halel geldiğini düşüneceğini algılayacak kapasitede değilmisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sana geri geleceğini söylemiştim ben haklı çıktım.
dayanamaz abicim.
misyonerle ilk defa mı karşılaşıyoruz.
Smile

kekoo. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gelsin ne yabalım, atsın enerjisini çocuk, bize de büyükleri olarak "haydi sofraya çocuklar" demek düşer :D
ayrıca misyonerlik iyi bir şey. ben de misyonerim mesela. ama neyin misyoneri olduğuna bağlı :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.