You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: BU ŞAHIR GÜVENİLİR DEĞİL
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SANATCININ NESİNE DEGER VERİLİYOR ANLAMIYORUM ADAM MSN SİNDE KIZLARI EKLEMEKTEN BAŞKA PARAYA DÜŞMEKTEN BAŞKA NE YAPIYORKİ HATTA DAHA NELER NELER SONRADA PEŞİNDNE GİTMEKTEN ZEVK ALIYORSUNUZ İSLAMİ RİTATÜRLERİ KULLANIRLAR HATTA STÜDYO KURDULAR KAÇ KİŞİNİN PARASINI YEDİLER CD ÇIKARACAĞIZ DİYE ÇARPTILAR ONLARDAN BİRİDE BENİM SEVDİĞİM SAYDIĞIM BİR ABİM ONU DA ÇARPTI BİRDE KALKTI PARASINI YEDİ ABDURRAHMAN ÖNÜR SİİZN PEŞİNİSDEN KOŞTUĞUNUZ BUYSA VAY HALİMİZE

şarkı dinlemek çok buyuk gunahta insanların arkalarından dedikodusunu yapmak çokmu sevap yoksa sizin islam anlayışınız bumu
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU SANATCININ NESİNE DEGER VERİLİYOR ANLAMIYORUM ADAM MSN SİNDE KIZLARI EKLEMEKTEN BAŞKA PARAYA DÜŞMEKTEN BAŞKA NE YAPIYORKİ HATTA DAHA NELER NELER SONRADA PEŞİNDNE GİTMEKTEN ZEVK ALIYORSUNUZ İSLAMİ RİTATÜRLERİ KULLANIRLAR HATTA STÜDYO KURDULAR KAÇ KİŞİNİN PARASINI YEDİLER CD ÇIKARACAĞIZ DİYE ÇARPTILAR ONLARDAN BİRİDE BENİM SEVDİĞİM SAYDIĞIM BİR ABİM ONU DA ÇARPTI BİRDE KALKTI PARASINI YEDİ ABDURRAHMAN ÖNÜR SİİZN PEŞİNİSDEN KOŞTUĞUNUZ BUYSA VAY HALİMİZE

keşke sende en az onlar kadar müslüman olabilsen

milleti karalayıp duracağına dönde önce kendine bak ne utanmaz arlanmaz kişisin sen bee
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

pardonda sen bunları nerden biliyosun sendemi onunlaydın

müslümanlıktan bahs ediyorsunuz sizin müslümanlık anlayışınız bumuban

Arkadaşlar bir birimizin gıybetini yapmayalım.gıybet znadan daha tehlikelidir.zinayı Allah affeder fakat gıybet olyında kul hakkı olduğu için helalleşmek şarttır.hiç kimse kimsenin kalbini bilemez.şeytanın oyununa gelmeyelim.yoksa şeytanın maskarası oluruz bütün yapmış olduğumuz amellerimiz boşa gider.burdan bilmeyerekte olsa gıybet eden kardeşlerimize tavsiyemdir.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-10-2008, Saat:02:58 AM, Düzenleyen: konyevi.
R4BİA
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

pardonda sen bunları nerden biliyosun sendemi onunlaydın

müslümanlıktan bahs ediyorsunuz sizin müslümanlık anlayışınız bumuban

Arkadaşlar bir birimizin gıybetini yapmayalım.gıybet znadan daha tehlikelidir.zinayı Allah affeder fakat gıybet olyında kul hakkı olduğu için helalleşmek şarttır.hiç kimse kimsenin kalbini bilemez.şeytanın oyununa gelmeyelim.yoksa şeytanın maskarası oluruz bütün yapmış olduğumuz amellerimiz boşa gider.burdan bilmeyerekte olsa gıybet eden kardeşlerimize tavsiyemdir.

ifadealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: ABDURRAHMAN ÖNÜL
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:01.12.1973
Bayburt ilinde doğdu…
İstanbul Fatih İmam Hatib lisesinden mezun oldu…
Daha çocukken müziğe karşı büyük bir eğilimi vardı… Bir çok özel kurstan müzik eğitimi almış olup yine bir çok müzik enstrümantalini kullana bilmektedir…
1990 yılında “Yalvar Allah’a” isimli albümle müzik piyasasına giriş yaptı….
30 aşkın albüm çıkartan Abdurrahman Önül yaklaşık 7 yıldır Türkiye ve Avrupa’da en çok albümü satan sanatçı olma unvanını elinde bulunduruyor…
Kerbela isimli son albümü özellikle avrupada büyük ilgi gördü…
Halen İstanbul’da ikametgah etmekte olup ticaretle uğraşmaktadır.
Değerlibersan21, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: ABDURRAHMAN ÖNÜL
A.ÖNÜL BİTANE YA NE DERLERSE DESİNLER...HERKES NE YAPARSA KENDİNE YAPAR..İFTİRALARA ASLA KATILMIYORM...ADAM YORULMAK İÇİN DİİL GÖNLÜYLE YAPIO BU İŞİ ÇOK DA GÜZEL BAŞARILI BNCE...YOLU AÇIK OLSN İNŞ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.