You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...

8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...

Yeni Üye
RE: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
arkadaşlar bem yunanistan batı tarya-gümülcineden yazıyorun acaba sami yusu turkiyenin neresinde konser verecek bir bilginiz var mı ?2008 yılının kasım aralık ve daha sonradaki aylarında
buradan gelmek istiyoruz otobüs kaldırıp da
yardımcı olusanız coook sevinirim
şimdiden teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
reyhan_kuru Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar bem yunanistan batı tarya-gümülcineden yazıyorun acaba sami yusu turkiyenin neresinde konser verecek bir bilginiz var mı ?2008 yılının kasım aralık ve daha sonradaki aylarında
şimdiden teşekkürler

Esselamü aleyküm kardeşim..
Benim bildiğim sadece 8 Kasımda K.MARAŞ da bir konseri olacak ama onda da tam bir netlik yok..
Samiyusuf zaten ülkemizde fazla konser vermiyor yeni kaseti de çıkmadı müzik şirketiyle de yani Awakeing lede yollarını ayırdı.
Benim bildiklerim bunlar fazla yardımcı olamadım sanırım..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
reyhan_kuru Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar bem yunanistan batı tarya-gümülcineden yazıyorun acaba sami yusu turkiyenin neresinde konser verecek bir bilginiz var mı ?2008 yılının kasım aralık ve daha sonradaki aylarında
şimdiden teşekkürler

istersen sana sami yusuf ile ilgili haberleri alacağın bi kaçsite vereyim
.com
bu sitelerden samiyle ilgili tüm bilgileri edinebilirsin kardeşim )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2008, Saat:04:48 PM, Düzenleyen: SAHRA.
Acemi Üye
Cvp: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
Mehdimi geliyor tabi olmaya hazırım lakin kosnerde islamcı kızlaırmız naralar çığlıklar yupiiiii demeler vs diğerleirnden farkalır kalmaz ıslıklar ne olur resimler havada bana baktı yaşasın gözlerimin içine baktı oleyyy pisikolojik benlik tranvası nedeni kimlik sempozyomu yaşayacaktır ben kimim inandığım ndeeer nedir nasıl hereker etmme gereki kimlik nedir içimden geldi şahsen fatih tekinde olsa murtaza cihadda olsa eşrek saati eşref ziyada olsa ne çığlık atarım nede göbek atamaya giderim yahu ben nasıl pisloji dokdtoruyum buda abenim tedavi yöntemimdir kendimle ilgili
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
gül site reklamı yasak lütfen özelden bilrdi canım
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
!!!OFLU!!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gül site reklamı yasak lütfen özelden bilrdi canım
üşendim pm atmaya gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
arkadaşlar konser kesin olacak..ama ben gidemiyorum k.maraşda olmama ragmen.belki imza gününü giderim.ben yine sizleri bekliyoum konsere arkadaşlar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yaşasın bizde yıllardır bugünü bekliyorduk [Resim: spiteful.gif]

yahu ben maraşlıyım geçen sene böyle bi konser teranesi vardı 1-2 iştahlı arkadaş getirecekti samiyi baktılar 100 bin ytl yemedi kafedo ya sırtlamışlar yükü helal [Resim: spiteful.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-11-2008, Saat:08:20 PM, Düzenleyen: NeyzeN.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.