You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

6 YASINDAKI KANSER HASTASI COCUK ICIN YARDIM??

Yeni Üye
MERHABALAR ARKADASLAR.HAYIRLI RAMAZANLAR.6 YASINDA KANSER HASTASI BIR COCUK ICIN YARDIM AMACLI YAZIYORUM BU MESAJI.AILESININ DURUMU COK KOTU OLDUGU ICIN TEDAVISI VE BAKIMI TAM OLARAK YAPILAMIYOR.YARDIM ETMEK ISTEYEN YADA FITRESINI VERMEK ISTEYEN OLUR ISE EGER BANKA HESAP NUMARASI YAZIYORUM.ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN. VAKIFBANK ANAFARTALAR ANKARA SUBESI HESAP NO: edit
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-08-2012, Saat:03:00 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
kıdemli üye
RE: 6 YASINDAKI KANSER HASTASI COCUK ICIN YARDIM??
Kardeş bunun doğruluğunu nerden bilelim.. ?
''Kim Bir Bardak Su İçerse Beni Hatırlasın''[Hz.Hüseyin]

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
HAYIRLI GECELER.ONCELIKLE ILGINIZ ICICN COK TESEKKURLER.INANMAMAKTA HAKLISINIZ BELKI DE.BENIM COK YAKIN BIR ARKADASIMIN KOMSUSU BU AILE.ARKADASIM BANA DURUMLARINDAN BAHSEDINCE BEN KENDI AILEMIZIN TUM FITRE VE ZEKATLARINI YOLLADIM HESAP NUMARALARINA HATTA ARKADASLARIMIN COGUDA YOLLADI.BEN SADECE DURUMLARINA COK UZULDUM.KENDI ADIMA ELIMDEN GELENI YOLLADIM.BASKA NE YARDIM YAPABILIRIM DIYE DUSUNURKEN SITEYE YAZDIM DURUMU.ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI RAMAZANLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kendi adıma konuşmak;
Ben size inansam bile arkadaşınıza nasıl inancam, arkadaşınıza inansam bile komşusuna nasıl inancam... bla bla bla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
TABIKI HAKLISINIZ.CEVAP VERDIGINIZ ICIN COK TESEKKURLER.SAYGILAR HAYIRLI SABAHLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
doğruluk payı şüphesi olduğu için konuyu kilit. eğer ispat edicek durumunuz varsa bizle iletişime geçebiliriniz
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.