You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: 6.haftanın konuSu
aslında yapılabilirse çok güzel olur, düşünmeye değer (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet süper fikir
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ınsanlık oyle bı hale gelmıs kı;orada ınsanlar aclıktan olurken,bu durum reklam malzemesı olarak kullanılıyor! kendılerı ıkı dakıka aclıga dayanamazken servetını laıla da reına da taksım ıstıklal caddesınde egenın cok yıldızlı otellerınde super luks plajlarında yerken,sankı marıfetmıs gıbı ben sunu yaptım ben bunu yaptım su sahıs somalı ıcın sunu yapmıs demek de neyın nesıdır.

hangı ramazan,kım bılıyor ramazan ayında oldugumuzu,kım bılıyor somalı de ınsanların aclıktan oldugunu,kım gordu o kadının cocugunun bırını dıgerının yasamı ıcın feda ettıgını! yazık cok yazık..Allah belanızı versın dıyecegım ama bu sozu soyleyerek sızlerı ınsan yerıne koymus olmaktan korkuyorum.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yardımlaşmayı sadece ramazan ayında kılınmamış teravihler "sıcaklardan ötürü" tutulmamış oruçların cürmünden paçayı sıyırmak için son anda atılan bir gol olarak görmemeli. allah bize birşeyi fazladan verdiyse o fazladan verdiği şey bizim değildir, ihtiyacı oaln bir başkasına vermemiz için bize emanet edilmiştir dolayısıyla bir imtihan vesilesidir diye düşünüyorum. bu yüzden yardımlaşmayı ramazana has bir ritüel halinden kurtarmak gerekli..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
evet iyi olur dikkate alicaz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o halde anket yapalım
hangi konu haftanın konusu olsun
üyeler belirlesin gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ne güzel bir konuya değinmişsiniz. benim eskisden üye olduğum bir site vardı, şemdinli de bir köy okulu yanmıştı, site üyeleri olarak para toparladık ve kolilerle yardım gönderdik. bu sitede de yapılabilir diye düşünüyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel fikir ama
katılan olur mu bilmem artı o yardımlar kimin eliyle toplanıp, nasıl gönderilecek
makbuz falan gerekmez mi...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.