You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)

Profesör
arkadaşlar bu haftaki konumuz...Terör...verdiğimiz 13 şehidin ardından bu konuyu birde bizlerin tartışması gerektigini düşündüm...Terör...Pkk..önce genel olarak terörün tanımını yaparak daha sona Pkk nedir, nerden, ne zaman, neden ortaya çıkmıştır...türk-kürt sorunu diye birşey varmıdır...pkk'yı destekleyen ülkeler hangileridir ve nasıl yok edilir...buyrun tartışalım
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: 4.Haftanın konuSu....(kanayan yara TERÖR)
terör ırkların genlerinde var...
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kürt sorunu osmanlı yıkıldıgından beri vardır.Kürt kardeslerımızın fark etmesı gereken Kürt Türk farkı degil hepımızın mumin olusumuzdur.Eminim aynı dini paylasmıyor olsaydık bugunlere gelmezdik.Yıllardır devlet politikasının yanlıs tutumu ile bu ayrılık tohumu ekenlerin eline koz vermısızdır.Arkasında bir devlet arıyor olursak bunun altında en buyuk desttekcisi israil oldugunu gorecegız.İsrail bu pkklı teroristleri desttekleyen en az onlar kadar serefsiz teror devletidir.
Aşk efsane ve efsun değildir
Aşk san’at-ı her dûn değildir
Her aşk davası eden âşık olmaz; her muhabbetten dem uran sadık olmaz
İlahî herkes merd–i aşk olmaz ve değme kalbde derd-i aşk bulunmaz
Aşk bir kimyadır, onun madeni can olur; aşk bir gevherdir onun mekânı kân olur.
Aşk bir zevktir onun da şeydaları var; aşk bir hurûştur, onun da deryaları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
terörü estiren kürtlerin dindaşımız olduğunu düşünmüyorum, çünkü senin de belirttiğin gibi tam bir yahudi tekniği ve takt,iğiyle iş görüyorlar ve onların maşası olmuşlar.
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sız barı yapmayın Allah askına...ne demek kurt sorunu var...kurtlerın kendı ıclerınde dengesız hal ve hareketlerınden kaynaklanan sorunları olabılır ama turk halkını ve devletını ılgılendıren bı sorun yok! ortada bır sorun var demek ıcın,öncelıkle bu ınsanların turkıyede yasayıslarına bakmak lazım.eger hakları ıle ılgılı herhangı bır kısıtlama varsa,turklerden asagı olarak goruluyorlarsa,turkler ıle aynı haklara sahıp degıllerse; evet bu sartlar altında bı sorun var denebılır. ama gordugum kadarı ıle benden cok daha fazla haklara sahıpler ve benden cok daha rahat bı hayat suruyorlar.

eger dogu gelısemedıyse bunun sorumlusu turkıye cumhurıyetı devletı degıldır;yıne kendılerıdır,kendılerının destekledıgı ve sozde kendı haklarını savunduklarını ıddıa ettıklerı pkk dır.

sımdı bazı tv kanallarında duyuyorum: pkklılar ıcın gerılla tabırı kullanılmaya baslandı.yazık bu tabırı kullanan ınsancıklara.bı baksınlar gerılla nedır terorıst nedır..ıkısınınde amaclarına baksınlar ondan sonra kullansınlar bu kelımelerı.yerlı yersız sapık dusuncelrıne alet etmesınler turkıyeyı!

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
pkk lıların yaptığı tamamen kürt milliyetçiliği onlar süryani vekili meclise gönderebilen bir zihniyet müslümanlıkla hiçbir alakaları yok ama şuna üzülüyorum gerçekten cahil bir halk var orada ve kolaycaa kandırılıyorlar ama bilin ki kürtlerin hepsi öyle değil sadece o imkansızlıklar içinde yaşayan kürtler bunlara inanıyor yada tehditleri yüzünden inanmak zorunda kalıyorlar orasını allah bilir rabbim o insanları doğru yola iletsin.
hem bunlar komünist zihniyetteler ne dindarlığı ve birilerinin piyonu oluyorlar bu da ülkemizin geliştiği döneme denk gelince anlıyoruz ki işin içinde dış mihraklar var rabbim ülkemizi korusun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
@taha yusuf kesinlikle katılmıyorum ! Kürtlerin sizden çok sahip oldukları haklar nelerdirrrr ?! Kürtlerin hakkı çok yendi bu zamana kadar ! aşağılandı, hor görüldü ! Ama bunları bilmessiniz siz...

Bana göre dağdakilerde, bu ülkenin askerleri de aynı konumda ! Evet dağdakilerde kürt (tabi diğer milletlerde var ) türkiye cumhuriyetine askerlik yapan da kürt. Kardeş kardeşi vuruyor işte! Ama her nedense biri ölünce şehid diğeri ölünce leş oluyorrrr !

Hiç kimse kusura bakmasın...Yok öyle bişeyyy

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat:07:14 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Administrator
Sürmenaj bu ülkede sadece kürt yok ermenizi lazı çerkezide var sadece gidip kürtlere bir dayatmamı yapıldı.Pkk yüzünden kürtlere karşı bir önyargı oluşmuş bazı kesim ve insanlarda pkknın amacıda budur zaten.kürtleri kullanmak onları kışkırmak.Dağa çıkarak devlet mi kurulur Allah aşkına zaten dağdakilerin çoğu kürt değil.
Ülkemizin sistemini kullanıp ülke vatandaşlarını rahatsız ediyorlar.Kürt kardeşlerimizi sorun olarak görmedik sorun pkk ve ülkeyi bozguna uğratan insanlardır.
Nasıl bir mantıkla kardeşi kardeşe vurduruyor dersin anlamıyorum.Dağdakinin orda ne işi var bana onu söylermisin medeniyet mi gösteriyorlar.Pusuya yatıp askerlerimizi yakanlar kardeşlerinimi öldürdüler.O terörister mi kardeştir!Bu ülkede yaşıyorsan bu ülkenin yasalarına uyacaksın.Yasalar sadece bir kesime hitap etmiyor artık bırakın bunları.Hükümet bilinçlendirmek için elinden geleni yapıyor ama hala eski zihniyet.Bu ülkenin başına kürt Cumhurbaşkanıda gelmiştir herkes benimsemiştir.
Biri ölünce leşşşşş oluyorrr sürmenajjj evet leşşşşşşş Türk ordusuna saldıranlar hepsi KaLLeşşşştir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Elbetteki sükut sadece türk yokkkk ! Kürdü var lazı var çerkezi var ermenisi var ! Yani sadece sadece türk yokkk !
Pek tabiki dağdakiler sadece kürt değil! parantez içinde de diğer milletler diye belirtmişimmm ..
Evet kardeş kardeşi vuruyor ! Anlıyor musun kardeş ?! Nerden anlıcanki? hoş anlamanıda beklemiyorum ya...
Dağdakilerin dağda işimi ne ? bunu düşünemiyosun değilmi ?! Canları sıkıldı, hayatları çok monotondu, heyecan adrenalin olsun diye çıktı değilmi ?Onların aileleri yok nede olsa değil mi ?!! Ne olduda onlar ülkeye nefret besleyip dağa çıktı ? Demekki kötü birşeyler olmuş hemde çok kötü ?! Rahat batmadı yaaa !!
Medeniyet dediğin ne? Yasa da ne yasa ama....
Bu kadar bencilsin işte biri ölünce leş oluyor öyle ya. Siz kendi açınızdan bakın olaya. Bide diğer taraftan baksanız yaa. Herkes işine geldiği gibi davransın...

Ben sadece düzensiz bu düzene karşıyım !

Not: Yukarıda yazdıklarım dağdakilerin hepsi için geçerli değil ! Ben en azından bildiklerimi yazdım...Belirli kısmı savundum.

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat:09:07 PM, Düzenleyen: sürmenaj.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.