You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

253.000 YASİN-İ ŞERİF!!!

253.000 YASİN-İ ŞERİF!!!

Acemi Üye
RE: 253.000 YASİN-İ ŞERİF!!!
Arkadaşlar Bayram da Çanakkaledeydim ve çok üzüldüğüm bir kaç konu oldu.. ben onların o güzel mezarlarında kur an okurken çoğu insanın bana tuhaf tuhaf bakması, insanların o dünyanın en şerefli mezarlıklarından biri olan mezarlıklara başı açığı bırak mini etekle dahi girmesi. bi fatiha yerine fotogrf çekmeleri içimi çok burktu. 14 yaşında dahi bizim için şehid olmuş dedelerimize yasin i çok görmeyelim ve okuyalım çünkü bize onları kuran ile anmak yakışır. AYRICA 18 MART TA DUASI SADECE ÇANAKKALEDEKİ ŞEHİLERİMİZ İÇİN DEĞİL BÜTÜN ŞEHİDLERİMİZİN İÇİN YAPILACAKTIR.. TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUZ!!!!!!!! BİZ BU VATANIN EVLATLARIYIZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR TOPRAKLARIMIZ İÇİN SAVAŞICAĞIZ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
[b]ARKADAŞLAR 70 088 E ULAŞTIK ALLLAH KABUL ETSİNNN[/b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-10-2008, Saat:12:54 PM, Düzenleyen: alper.
Acemi Üye
Cvp: 253.000 YASİN-İ ŞERİF!!!
Kardeşim Allah c.c. razı olsun gülücük

ARKADAŞLAR 220 604 TANE YASİN DAĞITILMIŞTIR. 253 000 E ÇOK AZ KALDI İNŞALLAH DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.

[/align]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Arkadaşlar 253 000 e ulaştık 500 000 olarak yeni konu açtık orada desteklerini bekliyorum inşallah okuyanlardan allah razı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.