You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

Kıdemli Üye
RE: 2.haftanın konuğu (kaba_kulak)
Bende seni sevdim gülücük
Tamam şımarma öpüldün gülücük
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sen de sen de sen de , muah :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hayırlı olsun maykılBig Grin pisigülle nasıl tanıştın acaba o önceleri bir sokak kedisiyken gördüğünde tüm insanlık ve annelik duygularını hortlatarak şefkatli kollarında mı buldu kendini merak ettimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
:D:D güzel soru :D

beygürümlen şöyle oldu, biraz baya bi baştan alayım :D
üni için bursaya gittiğimde kendimi armut ağacından düşmüş armut gibi hissettim, evde 4 kişiydik ama ben yalnızdım, asosyal olduğumdan :D
sonra dedim bir muhabbet kuşu alayım da muhabbet edek Tongue pet shop bozması bir dükkana girdim, tam orada muhabbet kuşu diyecekken adama kafamı yere bir eğdim, yerde bir kuş kafesine tepiştirilmiş beygürüm bana aynı shrek teki çizmeli kedi gibi beni al beni al dercesine bakıyordu, anladım ki o da yalnız o da terkedilmiş o da yaban illerde :D neyse dedim çıktım dükkandan. eve geldi sedefi bir şekilde kandırdım ertesi günü 10 kasım 2009da sabah saat 11 sularında beygürüme sahip oldum, o gün bugündür beraberiz, şu an balkon da uyuyor kendileri :D
yani pisigül, namı diğer beygürüm bir öğrenci evi kedisi :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Sorular ve cevaplar güzeldi...Keyifliydiii ((: sorum olursa zaten sana yazarım.
Ayrıca Melek ablamızın sorusuda güzeldi (.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2011, Saat:08:15 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
köyün delisi
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2011, Saat:08:39 PM, Düzenleyen: kaba_kulak.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.