You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

köyün delisi
RE: 2.haftanın konuğu (kaba_kulak)
senin hakkında da öz güveni yüksek ve iyi bir kızceğiz olduğunu düşünüyorum ama şu heriften kurtul artık, kendi kendini mahkum etmişsin yakışmıyor :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Öldürcem onu kurtulcam :D Neyse ben gelen kısmetleri değerlendiriyim Okadar peşimde öğretmenler imamlar varken kala kala o elektronik teknikerinemi kaldım ifade ifade Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
madem sanatcısın abi mutlulugun resmını cız deseler ne dersin gülücük

eyvallah sagolasın :D gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
insanları sosyo ekonomik sıfatlarıylan değerlendirme, kimseden de intikam alma, bak dmein alttaki hadislerde yazıyordu, kötülük yapmak ve kötülüğe karşı kötülük yapmak yoktur diye :D

sana kötülüğü dokunduysa kendini, onu kendinden her türlü uzak tutarak ondan kurtar. sonra ona inat başkasıyla evlenirsen o kişinin günahı ne, benim en korktuğum şey öyle bir duruma düşmek, allah korusun (:

akıllı ol alırım ayağımın altına :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
mutluluğun resmini çiz deseler beni mutlu edenlerin resimlerini çizerin sanırım, hayat çevremizdeki insanlar nisbetince güzel bence (: rica ederim bu arada, ben abi değil ablayım :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
nasıl oluo yaaa :D nasıl olur ama :D ben gidiom ya 3-5 ay sonra gelirim :D icon
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bak fotomu da kodum :D:D

yanlış beyanatta bulunduydum , bir de fazla oturaklı biri olmadığımdan erkek olarak düşünmüşsünüz normaldir, eşşeklik bende :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Immmm
1. Yaş
2. Edebiyatla ilgin ne derecede öğretmen ? yazar ?
3. Beni çok sev :D:D:D:D
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
1- 26
2- türkçe bölümünden çap yapıyorum, sınavlarda da hiçbir soru cevaplamadan hocalara yazdığım dramatik notlar sayesinde aa alabilme kabiliyetine sahibim :D:D
3- senisseviyoree, ama miktarını sen belirlersin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.