You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

2.haftanın konuğu (kaba_kulak)

köyün delisi
RE: 2.haftanın konuğu (kaba_kulak)
ingilizcede roof=ruf, çatı anlamı vardır, ruf diye dünya üzerinde bir yerlerde tarikat var, o olabilir, bir de benim kendi adımın kısaltılmıı anlamını taşımaktadır ki bu noktayı irdelememenizi rica ederem, adım çok kıymetli nabalım :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
rica ederim, her zaman :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
oncelıkle hayırlı olsun abi...bu haftanın konugu uygulaması ıyı oliyi ha bende güya bayadır burdayım ama kımseyı dogru duzgun tanımıyorum :D

1-)oncelıkle merak ettıgım şey ki bu herkese soracagım bı soru işinden memnunmusun abi gülücük gerçi üstte paso yatıyorum demişsin ama :D :D :D
2-)aşk dersem ne dersin...
3-)herhangı bışeye yetenegın varmı resım yapmak entruman calmak yada sarkı soylemek veya kendıne gore yetenek saydıgın bırsey gülücük
4-) en sevdıgın fılm ve yuzuklerın efendısı fılmı hakkında ne dusunuyorsun :D
5-) forumda bırınle gorusme fırsatın olsa kımle veya kımlerle gorusmek isterdin...
6-) asla yapmam yapanıda sevmem dedıgın şey...
7-)hayatın bı fılm olsa adını ne koyardın :D
8-) bundan sonrakı kafanda planladıgın bır nıck varmı yoksa senı kaba_kulak olarakmı tanımaya devam edicez :D
9-) bu kadar soru sıktımı yoksa devam ediyimmi eger sıktıysa alttakı sorulara cevap vermeyebilirsin :D
10-) poku hakkındakı dusuncelerın nelerdir :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
öncelikle abin kurban olsun sana :D

1)işim yıllardır okullarda sürünmek ve çok memnunum, bir yaştan sonra hayat tarzı haline geldi sanırım :D her halime hamdolsun (:

2) aşk desen zamansız gelir, arama, o seni bulur derim (:

3) liseden sonra 6 yıl klasik türk müzüğü eğtimi aldımdı, ney ve ud çalıyorum sesim de karga gibi maşallah :D bir de resim bölümünde okuyorum, yani zaten sanatçıyım ayıptır söylemesi :D:D

4)yüzüklerin efendisini izlemek ne yazık ki bir türlü nasib olmadı o yüzden birşey diyemem :D çok film izleyen bir insan olduğum da söylenemez, uzun süre o kadar saat yerimde oturamıyorum :D en sevdiğim film ise nietzsche ağladığında

5)ben forumda görüşeceklerimle görüştüm zaten :D hepinizi seviyorum, o açıdan öyle bir çekincem yoğ :D

6) yere tükürmek, birinn arkasından konuşup yüzüne gülmek, ortada bir sorun varsa önce hık mık edip sonra da sorun yokmuş gibi karşındakini aptal yerine koyarcasına normal davranmak , biriyle problemim olduğunda onu o kişiye değil de başkasına anlatmak:D

7)yoğ öyle bişey koyardım :D:D

8) şimdilik kaba kulak iyi, her türlü ihtiyacımı karşılıyor :D:D

9) bu kadar soru sıkmadı devam edebilersin :D

10) pokou hakkında iyi şeyler düşünüyorum daha geçen gün birisi seni sordu forumdan, ben de hiç muhabbetim olmadı ama çok iyi bir çocuk, iyi niyetli, neyse o olan ve caka satmayan bir insan evladı dedim :D

PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.