You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

19.04.2013 tarihinde başımdan geçen garip olay..

19.04.2013 tarihinde başımdan geçen garip olay..

Acemi Üye
RE: 19.04.2013 tarihinde başımdan geçen garip olay..
Evet hala yaşıyorum. 3-4 saat içinde hiç bir şey olmadı. Normal insan olduğunu ve onun da diğer insanlar gibi az ya da çok derdi olduğunu varsayıyorum. Yavaş yavaş.. Sevgili derecesine bile geldik diyebilirim. O ilk gördüklerim halüsinasyon da diyebilirim. Tam kanaatimi gelişen zaman içinde vericem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim normal insan olsa da sevgililik dediğin ilişki dinimizde haramdır. uzak durman gereklidir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2013, Saat:10:22 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Acemi Üye
İşte bu Dünyada bi kere aşık olunca sonu gelmiyor yalnızlıkların.. Hal böyle olunca da insan kötü alışkanlıklar kazanıyor. Nerden de sevdiysek ilk aşkları..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Konu nerdeeeen ilk aska gelmis, helal olsun :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Belki de büyüledi beni kanka, bilemezsin.. Şüpheli.. Çok iyimser ve çok sakin.. Sevgiye muhtaç.. Gökten inmiş bir melek gibi.. Arkaperdesini göremedim ama inşallah tahmin ettiğim gibidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yaş 18 değil mi senin? :D Daha yolun çok var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Yok artik daha nelergülücük
sen suan ne yaptigini bilmiyosun kardesim.
bianonce kendine gelmelisin sonun iyi gorunmuyorgülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.