You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

13. Ay neden unutuldu !

13. Ay neden unutuldu !

Forumcu
RE: 13. Ay neden unutuldu !
saçmalama akıllı ol.
doğabilmen için önce yeniden ölmen lazım. gidip kendini bi yerlerde intihar mintihar etme sakın ha. akıllı ol.
tamam. fena değilsin. tamam. deli sayılmazsın. oke. tamam. relax. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
geçen gün yemekteyiz programında kadın relax diyeceğine x large dediydi o geldi hatırıma :D
atsam atardım kendimi çoktan. son iki ay atmadıysam daha da atmam
fena değil de değilim, perfecto yum ben bikerem, bir emsalim daha yok. toprağın böğründen fışkıran ayrık otları gibi fışkırıp tükenmeyen zekamnan daha çok işler başaracam :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
haaa. demek öylee. başka? toprağın böğründen fışkırdın. hmm...
tamam. eee. napolyondun eskiden demek. haa. tamam... okeee.

sana bir iki paranax bir iki anti depresan yazıyorum. sabah akşam bunları kullan.
geçmezse bi daha gel tekrar bakalım durumuna.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
paranax ne lo, prozac olmasın o :D
az evvel majezik içtim o olmaz mı
hem ben kendim bizzat psikoloğum bir kerem kendi kendime teşhis tedavi ötenazi vesaire yapabilirim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
zaten var ya. pisikologlar pisikolojik sorunludur.
bak şimdi mesela hırsız polis olayı varya. polislerin içinde hırsız gaspçı bilmemne çıkma ihtimali daha fazladır. gümrükçülerin içinde kaçakçı daha fazladır. askerlerin içinde terörist daha fazladır. raslantı değil bak. çünkü o kesimlerle iç içe olunca haliyle yakın temas samimiyet derken işin içine girenler oluyor.
sizde de demekki delilerle konuşa konuşa tırlatma hadisesi var.
hmmm.

paranox muydu. yazıyım sana. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
orta yolu bulup panadol da anlaşalım bence :D
bu sebep yüzünden mesleği yapmıyorum zaten yeniden okuyorm sanat okuyorum sanatçı olacam ben büyüyünce. diplomayı alınca bi çeyrek altın takarsın artık eşşek değilsin o kadar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.