Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
13. Ay neden unutuldu !
13. Ay neden unutuldu !
doğabilmen için önce yeniden ölmen lazım. gidip kendini bi yerlerde intihar mintihar etme sakın ha. akıllı ol.
tamam. fena değilsin. tamam. deli sayılmazsın. oke. tamam. relax. :D
atsam atardım kendimi çoktan. son iki ay atmadıysam daha da atmam
fena değil de değilim, perfecto yum ben bikerem, bir emsalim daha yok. toprağın böğründen fışkıran ayrık otları gibi fışkırıp tükenmeyen zekamnan daha çok işler başaracam :D
tamam. eee. napolyondun eskiden demek. haa. tamam... okeee.
sana bir iki paranax bir iki anti depresan yazıyorum. sabah akşam bunları kullan.
geçmezse bi daha gel tekrar bakalım durumuna.
:D
az evvel majezik içtim o olmaz mı
hem ben kendim bizzat psikoloğum bir kerem kendi kendime teşhis tedavi ötenazi vesaire yapabilirim :D
bak şimdi mesela hırsız polis olayı varya. polislerin içinde hırsız gaspçı bilmemne çıkma ihtimali daha fazladır. gümrükçülerin içinde kaçakçı daha fazladır. askerlerin içinde terörist daha fazladır. raslantı değil bak. çünkü o kesimlerle iç içe olunca haliyle yakın temas samimiyet derken işin içine girenler oluyor.
sizde de demekki delilerle konuşa konuşa tırlatma hadisesi var.
hmmm.
paranox muydu. yazıyım sana. :D
bu sebep yüzünden mesleği yapmıyorum zaten yeniden okuyorm sanat okuyorum sanatçı olacam ben büyüyünce. diplomayı alınca bi çeyrek altın takarsın artık eşşek değilsin o kadar :D
bana kim araba almış ki ben sana alayım.
çeyrek. tamam yeter sana. adam olana çok bile.
hadi
:DKonuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi