You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© Muhteşem Röportaj - Ecrin & Silwer ©

© Muhteşem Röportaj - Ecrin & Silwer ©

LoadinG....*
RE: Muhteşem Röportaj - Ecrin & silwer
eyw ecrin kardesım saolasın . benı tanıyamayalarda uzulmesın benı kımse tanıyamaz ailem bile tam tanımaz benı gızemı severım . gülücük suan benı tanayan tek bir kişi war oda meleğim gülücük he burdakıler sadece benım %0.0000001 ım gülücük hepınıze cok tsk ederım arkadslar rabbım butun dleklerınızı kabul eder ıns . selam ve duayla

herkesden helallık ıstıyorum arkadaslar . merak etmeyın gıtmıcem

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
tum ıslam alemının kurban bayramı hayırlara vesıle olur ıns

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
eyv.helal olsun tanıdıgımız kadarıyla yetersin bize merak etme gülücük

amin RABBIM bu bayramı da hepimize haır vesilesi kılsın inşaAllah

hayırlı bayramlar herkese..slm ve duayla kalın....... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Güzel samimi bir söyleşi olmuş biraz paparazilik var ama neyse emeğinize sağlıkgülücük
Metini tanımaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum hayat da ne olursa olsun bu kadar güzel bir yüreği görmek herşeye değer şükürler olsun Allah her daim yolunu açık etsin razı olsun!
Hepimiz için Rabbimden herşeyin en güzelini, hayırlısını diliyorum inşaallah nasip eder.
Selam ve duayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
benımle de yap erva beklıyorum roportaj yapamk ıstıyo canımmmm
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.