simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zül silinen mesajın aynısı canım...seviyorum seni...
eyvallah canisi
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zül silinen mesajın aynısı canım...seviyorum seni...
)
ayrıca sulu gözlüsün bayılıorummm bu huyuna aynı benn

...
çiçek:He bide silinenden farklı bu onu da üstüne eklersin dimi şekercim
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZüLüm fazla söze ne gerek war sen benim içimdekileri zaten biliosunn (biliosun dimi)
Çok önemli bi insansın benim içinn.Dürüstsün,kalbin tertemiz we sewgi dolu kıpır kıpırayrıca sulu gözlüsün bayılıorummm bu huyuna aynı benn
...
Seni çok sewiorumm.
Rabbim bütün güzellikleri nasip etsin çünkü fazlasıyla hakediosunAskimçiçek:He bide silinenden farklı bu onu da üstüne eklersin dimi şekercim
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Unutmicam sni zül abla
Çok iyi bi insandır kendisi yav
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy cnım zulcum tanıdıgım kadarıyla okk ıyı bırısı sevdıgım bır ark oldu oda yaa uzun uzun yazmaya gerek yok ıyıkı tanımısım senıde cnmm
ALLAH a emanet ol çok özletme kendini
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.