You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: zülcenaheyn
ZüLüm fazla söze ne gerek war sen benim içimdekileri zaten biliosunn (biliosun dimiifade)

Çok önemli bi insansın benim içinn.Dürüstsün,kalbin tertemiz we sewgi dolu kıpır kıpırrosegul ayrıca sulu gözlüsün bayılıorummm bu huyuna aynı bennifadeifadekahkaha...
Seni çok sewiorumm.
Rabbim bütün güzellikleri nasip etsin çünkü fazlasıyla hakediosunAskimAskimçiçek:He bide silinenden farklı bu onu da üstüne eklersin dimi şekercimWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2008, Saat:01:04 PM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
kimya-yı saadet
RE: zülcenaheyn
Unutmicam sni zül ablagülücük

Çok iyi bi insandır kendisi yavgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: zülcenaheyn
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZüLüm fazla söze ne gerek war sen benim içimdekileri zaten biliosunn (biliosun dimiifade)

Çok önemli bi insansın benim içinn.Dürüstsün,kalbin tertemiz we sewgi dolu kıpır kıpırrosegul ayrıca sulu gözlüsün bayılıorummm bu huyuna aynı bennifadeifadekahkaha...
Seni çok sewiorumm.
Rabbim bütün güzellikleri nasip etsin çünkü fazlasıyla hakediosunAskimAskimçiçek:He bide silinenden farklı bu onu da üstüne eklersin dimi şekercimWink

yüregin dert görmeye canim benim Allah razı olsunWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ayy cnım zulcum tanıdıgım kadarıyla okk ıyı bırısı sevdıgım bır ark oldu oda yaa uzun uzun yazmaya gerek yok ıyıkı tanımısım senıde cnmmgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: RE: zülcenaheyn
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy cnım zulcum tanıdıgım kadarıyla okk ıyı bırısı sevdıgım bır ark oldu oda yaa uzun uzun yazmaya gerek yok ıyıkı tanımısım senıde cnmmgülücük

canım benim bende çok memnunum burada taniştigim insanlardan eko hariçkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
vayy cess Allah razı olsun ya pass tutttum artık bu forumda baksana arayan soran yok..çorumda olduğum için nete pek giremiyordum ama evimdeyim şimdi tatile geldim...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.