You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...
RE: zorunlu eğitim :)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
çok pis dediğime göre küçükken yadik az biraz gülücük ama dersten değil ablamlar yaramzlık yapardı annem gelince kaçarlardı ortada ben kalırdım dayakta terlikte bana nasip olurdu gülücük
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
neyseki annemde öğrendi benim bişey yapmadımı ama geç oldu şimdi söyleyip gülüyolar gülücük tek değilmişim iyimiş

Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yokya ben sessizdim hem derlerdi kafasına vur ağzından ekmeğini al bişey demez hemde suç bana kalırdı gülücük gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Eğitimin İslami olması zorunludur... Eğitimin zorunlu olup olmaması çok önemli değildir...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
annelerin en büyük silahı terlik..

ama inanın bazen çok işe yarıyor..eğilip terliğe uzanma eğilimi bile yetiyor ..:D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.