You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Zikir ve Ebcetsel Değer

Zikir ve Ebcetsel Değer

Yeni Üye
Zikir ve Ebcetsel Değer
Arkadaşlar örneğin esmaul husnadan Ya Allah zikrini yaparken ebcetsel sayı değerine uyayım derken tam olarak konsantre olamıyorum ebcetsel değerden daha fazla zikredebilir miyim ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Zikir ve Ebcetsel Değer
ebcedsel değer?esma ul hüsna nın ebced e göre zikir yapılmasının delili-kaynağı nedir biliyor musunuz?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zikirin belırlı bır degerı veya sayısı oldugunu bılmıyordum.
cok yapıp kalpten yapmıyorsan ne onemı var kı.dılın soyledıgını kalp ısıtmelı.eger dılın soyledıgını kalp ısıtmıyorsa,gununun tamamını zıkırle gecırsen ne fayda...gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-07-2012, Saat:08:53 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
General
Allah'ın ve rasulünün(sav) değer olarak belirttiği zikirler dışında(farz namaz sonrası tesbih örnek verilebilir) diğer zikirlere sabit bir sayı belirlenmesi yeni bir ibadet beğenmek gibi olur.günlük hayat içinde zikretmeye devam edin,her an.sayılar belirleyip oturup onları yapmayın.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.