You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
ZEYTİN TESTİ
Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-09-2008, Saat:03:18 PM, Düzenleyen: Belinay.
General
RE: Kadınlar Teknik Direktör Olursa
Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…
Smile

zuahahahaahh saol reyHangülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
BU KONUYU DAHA ÖNCE BEN KENDİ ELLERİMLE PAYLAŞMIŞTIM Tongue

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yeni fener teknik direktörü
[Resim: 4.jpg]

direk veriyo
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Kadınlar Teknik Direktör Olursa
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BU KONUYU DAHA ÖNCE BEN KENDİ ELLERİMLE PAYLAŞMIŞTIM Tongue

:sırıtık:eminmisin kardeşim:sırıtık:
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ZEYTİN TESTİ
The Shape
kardeşim bence koydugunuz resim dini bir siteye hiç yakışmıyor kaldırırmısınız lütfen
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.