You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

zekı sezer:'Ben ayrılıyorum'

Uzman
zekı sezer ıstıfa ettı.

İSTİFA KARARI

- İstifa kararımı dün açıklamış oldum ama örgütümüze hafta sonu hesap vermiş olacağım.

- Örgütümüze milletimize ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

- Olağanüstü bir çalışma ortaya koyduk, gönül birliği içerisinde. Ama seçim sonucu beni bu noktaya çalıştı. İnanıyorum ki DSP önümüzdeki süreçte hak ettiği yeri alacak.

- Aslında DSP’nin hak ettiği Türkiye’nin hak ettiğidir. Çünkü DSP Türkiye’dir. Türkiye’nin birliğinin bütünlüğünün, halkın refahının barışının güvencesidir.

- Demokratik sol ilkeler ve programlarsa tabiî ki yeni koşullara göre gelişmeye açıktır.

- Onun için ömrümün sonuna kadar bir demokratik solcu olarak kalacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

- DSP Türkiye’nin çıkışıdır, Türkiye’nin kurtuluşudur.

- Ülkemiz ve milletimiz üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor.

- Önde gösterilen partilerin aldığı oy oranı olarakta bu çıkışı sağlayamadığı görülüyor. Onun için DSP’ye her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç var.

- Benim bir hayalim vardı 23 Kasım kuruluş yıldönümü toplantımızda bunu geniş bir açıklamayla kamuyoumuza duyurmaya çalışmıştım. Oradaki birkaç polemik sayılabilecek sözler yer aldı basınımızda.

hurrıyet
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.