You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: ZEHAN KARDEŞE..
peki...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bütün hatalar benim olsun
konu böylelikle kapanmış olsun gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öncelikle esselamu aleykum diyelim.

Teşekkür ederim,banı cevap hakkı doğduğu için kaldırmışsınız;ama ben "Allah kalpleri en iyi bilendir,"Allah her türlü niyetimizi gizli de olsa açıkta olsa bilir" demekten başka bir şey yazmayacağım bu konuda.Gerek yok.Çünkü ben kendimi ne zaman savunmaya kalksam mesele daha da büyüdü.

Zehan Abla'ya teşekkür ediyorum,beni savunmuş.Aslında buna savunma demek de doğru değil.Olaya benim açımdan bakıp size cevap niteliğinde bir şeyler yazmış.Bu ifade daha doğru sanırım.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aleykum selam ufak bir parantez açayım yanlış yorumlanmasın tekrardan, banlanmayı ibni mesud ısrarla istediği için banlanmıştır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu konu ile ilgili bir şey demek ya da sormak isteyen yoksa çıkıyorum ben.

Sizden ricam bana hitaben yazmak istediğiniz lafları isim vererek direk bana yazın,ortaya yazmayın.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-03-2015, Saat:07:50 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
...
Mesud bence bu konuyu kapatıp forumda kalman daha iyi olur.Geçmiş bir kenarda kalsın ,kazıdıkça üzerinize bulaşır.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.