Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Zat-i_Sahane
Zat-i_Sahane
ama iyi birisine benziyoo

inş bir gün tanışırız
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
sitedeki paylaşımların daim olsun kardeşim seni bu sitede görmek güzel...

ilk aklıma gelenler bunlar bilahare daha kapsamlı yazarım haydi eyvallah!
ve meslektaşim ve belkide sınıf arkadaşim
ve o bir çorumlu
gerçekten iyi bir insan tanidigima çok memnun oldum bana güzel haberler verdi..insallah herşey gönlünce olur yüregindeki iyiligi herkesden görür insallah..yolun açik olsun Allah daim ve kaim eylesin...
<---- çağrışım yapıo
Eminim o da beni gördüğünde aynısı oluodur
Muhteremle tanışalı çok fazla olmadı ama tanıdığım kadarıyla çok ii bi insan(gerçek yüzünü bilemicem

)Şakadan anlayan,saygılı,sewecen birisi
Şefiyim ben onun ben ne dersem o oluo hep

Rabbim yolunu her daim açık etsin...
Son bi hatırlatma yapmadan geçemicem müsadenle

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,
BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!
NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,
BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
(YALAN.ONDA DUYGU NE GEZER
) bana sorduğu soruya cevabımı burdan da vereceğim ben kimim demişti: SEN CEVABINI BİLİOSUN AMA BİRDE BURDAKİLER GÖRSÜN 
ZATI SAHANE:zatı muhtereminiz asılsız iddialarla şahane olduğunu ispat etmeye çalışırken delil yetersizliğinden mahkemesi düşmüş çakma şahane olarak hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan ama gün geçtikçe toplum tarafından dışlanacağını bildiiği için ben sizi takmıyorum havasına yatarak burnu 5 karış yok yok 10 karış havada gezinen bir mahluksunuz

Bide bay sahane zatı muhteremimiz bana, sahane kim derlerse hem mütevazi hem komik de, demişti buradan cevabımı veriyorum ben desem de kim inanır ki
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi