You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: zakkum-yüzük
:D Big Grin allah razı olsun baco, bence talebelik noktasında zor değil ama toplumsallaşma sınırında çok zor, ahir zamandayız baco, nabalım:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sorma baco, sanat felsefesinden şimdiden kaldım diyebilirim. süreyyanın recm edilişi diye sapkın bir film var onu verdi, ioanna kçuradi denen filozofun sanat eseri değerlendirme kriterleriyle o filmi değerlendirecekmişiz sınav sorusu bu, ve yorum yapacakmışız. bir insanın allahu ekber nidalarıyla ne kadar kolay öldürülebileceğini anlatmaya çalışıyormuş bu filmle bize o hoca olacak yaratık. ben ona bi yorumlama yapacam ama görece... neyse :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah ıslah etsın baco oyle ınsanları...okumus hoca olmuslar ama medenıyet dedıklerı tek dısı kalmıs canavarın onları azar azar yıyıp bıtırdıgının farkında degıller:D yapacak bırsey yok baco,sabredıp sonuca erken var,o dengesız ınsancıklardan kurtul:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
erkeni mi kalmış baco yaş geçti iş bitti bizde ama başladık bitirecez, gün doğmadan neler doğar :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bıter ınsaAllah bıtergülücük hele senın su sartlarda o okulu bıtırmıs olman var ya o hoca prof vs unvanlı kısılere karsı kazanılmıs buyuk bı zafer olacaktır:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
inşallah baco, boğaziçinde yüksek lisans yapmazsam bana da hasan desinler :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
katmayan ne olsun baco :D seni de sağ gözüm yapacam :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.