You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

-İKRA-
Zahmet
[Resim: Resimboyutlandir.com251220141241351.jpg]

Zengin bir adam, bahçesinden topladığı yarım sepet kirazı, yan evdeki komşusuna götürüp:
- Merhaba hacı amca!. diye tebessüm etmiş. Bu gün ağaca çıkıp, sen ve teyzem için kiraz topladım.
'Amca' dediği kişi, en az yetmiş yaşında bir ihtiyarmış. Her nedense insanlarla fazla konuşmaz, derdini kimseye açmak istemez, emekli aylığıyla geçinmeye çalışırmış. Zaten eşinden başka da kimsesi yokmuş.
Kirazları görünce, gözleri dolmuş, birazdan da çocuk gibi ağlamaya başlamış. Zengin adam, bu işi pek anlayamamış. Bir tahminde bulunup: '” Herhalde kirazı çok seviyorsunuz, demiş. Eğer bilseydim, daha sık getirirdim.''
Yaşlı adam, onun omuzlarını okşayarak: '” Kirazı elbette severim yavrum, demiş. Teyzen de sever. Ama bana böyle göz yaşı döktüren şey, bizim için ağaca çıkma zahmetine katlanmanızdır.''

C. Suavi
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:01:05 PM, Düzenleyen: Zehan.
pejmurde
RE: Zahmet
Birilerini Mutlu Etmek İçin KatlanilanZahmetin Karşılığı Nankörlük Olursa Işte Bu Daha Vahim BirDurumdur..
EyvallahZehan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Zahmet
Bazen sadece düşünmek bile karşıdakini mutlu etmeye yetiyor.
Emeğine sağlık,Teşekkürler Zehan.Bu arada bu nickini değiştirmen iyi olmuşgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.