You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

YÜZÜNÜN YARISI OLAN ADAM

YÜZÜNÜN YARISI OLAN ADAM

S3Nİ S3VİYORUMM
YÜZÜNÜN YARISI OLAN ADAM
Henüz 3 Yaşındayken Yüzünün Yarısının Gelişmesi Durdu. Şimdi 22 Yaşında ve Tıpta Bir İlk Oldu.

[Resim: yuzunun-yarisi-olan-adam_o.jpg]

[Resim: arsivimage.aspx?picid=6483158]

Çin'in Sichuan bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Yang, dünyada pek de rastlanmayan bir rahatsızlıkla mücadele ediyor.

Henüz 3 yaşındayken yüzünün yarısının gelişmesi durdu. Yüzünün yarısı zamanla tuhaf bir görüntü aldı ve gözünü de kaybetti. Ama bir türlü tedavi olamadı.

Şimdi 22 yaşında olan Yang, normal bir insan olarak yaşamak istiyor. Bu nedenle sonunda, uzman doktorlara başvurmak için başkent Pekin'in yolunu tuttu ve tam aradığını buldu. Estetik ve rekonstrüktif cerrahi konusunda iyi tanınan Dr. Wang Peisen, genç adama yardım elini uzattı.

Dr. Wang, genç hastasına yapacağı en az 7 ameliyattan ilkini gerçekleştirdi. Başarıyla tamamlanan ameliyattan sonra Dr. Wasng "Bu dünyada ender rastlanır bir durum. Nedenini bile bilemiyoruz. Sadece tahminlerimiz var. Ama yüzünün yarısını nasıl normal hale getirebileceğimizi biliyoruz. Bu zorlu bir süreç. En az 7 ameliyat gerekli. Yang'ın durumu dünyada bir ilk" dedi.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-12-2008, Saat:02:59 PM, Düzenleyen: Belinay.
(...)
RE: YÜZÜNÜN YARISI OLAN ADAM
ben resmi göremiyorumSaskin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
resım koymayı unutmus galıbaSmile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
£rvaaNur ZeliHa resmi unuttun sanırım.
Koysanda biz de baksakgülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Resim yokmuşgülücük
İdare edinTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: YÜZÜNÜN YARISI OLAN ADAM
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önmsiz kusuruma bakmayın yaaaSad

ne kusuru zelihacığım önemli değil o kadar üzülme lütfen gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yanlışlıkla çok güzel bi paylaşım sağol diyecektim az kalsı gülücük

çok kötü Allah korusun..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.