You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Yusuf un kuyusu
bedenimiz genç ruhumuz aklımız yaşlansada bunmadıkkihenüz , link tekrar verilmiş kim vermiş tekrardan bilemem bir ara orada linkin yerinde .....kayıt olun ... gibi bir yazı vardı düzeltilmiş !
demek ki sizin haberiniz yok, bende manyak yada kör olmadığıma göre vede daha öncede ' timurtaş hocanın vaazlinkide silinmiş yerine burdaki link yerine yazılan yazı vardı ,
demeki tenkidimde haklıyım düzeltilmiş , yöneticiysenizde sizin haberiniz yok yerinizde olsam bende tenkitde bulunur hatta istifa ederdim nasıl olurda biz yöneticiyiz ama bizden habersiz birşeyler yapılıyorda kabak bize patlıyor ))))
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
birisi linkini silseydi altında bilmem kim tarafından düzeltildi diye yazardı. biraz daha seviyeli ve saygılı olursan seviniriz. üye olduğundan beri kin kusup duruyorsun, beğenmiyorsan başka yere git, hatta kend, forumunu aç, kendin yönetici ol istifa et ne yaparsan yap
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
kin )))
neden kinim olsun ki yada kimsiniz ki kinim olsun , yahudiysen başka yahut yezitsen yada islam düşmanıysan kinim olur ,
sakin ol iyi oku anlamaya çalış herseferinde aynı cümleleri kuracak değilimya , apar topar alelacele cevep yazmışsın
önce su soruyor sor kendine
_ acaba bu şahıs neden bir iftiracımı yada körmü ki link in yerine başka bir yazı koyuldugunu söylüyor sonrada düzeltildiğini ifade ediyor vede başka bir yerde dah ayapıldığını nerede yapıldığınıda söylüyor
sonrada şunu sor
_ben ne yapabilirim acaba bir yönetici olarak
oldumu !
sonrada kalkıp akıl verirsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sen bana akıl vereceğine kendi tavurlarını tart e mi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ve Yusuf gibi,ve Yusuf'ca bir duruş gibi

Ey Genç!Gömleğinin neresinden yırtıldığına dikkat et!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
:D :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.