You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Yusuf un kuyusu
' ağam bizle dalga geçiy '
üç e tek oyun oynayabileceğimi nasıl düşünürsün , bunu hakaret telakki ederim , teke tek kapışacaksak kapışalım , er meydanı bükemessek bileğini öperiz , gerekirse öldürürürz ama hakkını yemeyiz korkma
tüme varım tümmeden gelim ........ gibi felsefenin formüllerinden anlamam anlamakda istemem , cünkü felsefe müsbet bir ilim degildir deli zırvasdıdır çogu , felsevecilerin kendilerine hayırı olsaydı intehar etmezlerde yada kafayı sıyırmazlardı hz. ali nin dediği gibi ' ilim tek idi cahiller onu çogalttı . nacizane tafsiyem bırak bu felsefe pisikoloji gibi savsataları ne arıyorsan islamda mevcut , felsefenein konusu olan hayatı mı mevcut islamda psikolojinin konusu olan insanmı oda dinde mevcut sağda solda aramayın .
düş e gelince , düşler gerçekleşmesi için düş kurulmaz gerçekleşirse zaten düş olmaz . dünyanın güzelleşmesi için bir çok düş kurabilirsin ama hiçbir gerçekleşmeyecek , çünkü ahir zaman kadar neler olacağı bildirilmiş deccal ve hizmetkarları belli yapacakları belli peki ozaman niye düşkuruyorsun diyeceksen , hani bir şiirde vardıya bir söz
' ben senin beni sevebilme ihtimalini seviyorum '
bende
' düşlerimin gerçekleşebilme ihtimalini seviyorum '
çok enaniyet yaptırdın bana günahı sana , kimsin necisin bilmiyorum derdin nedir onuda bilmiyorum , anlamaya çalışsamda .........
ama bir derdin var belli ' bir derdinmi var arkadaş derdinden anlamayan sevgilin mi var ' bilemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hayat hep berbattı zaten... Farkedenler için, evet, asıl farketmeye değen şeyleri farkedecek zekâlar için ziyadesiyle berbattı hayat.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
NLP kitaplarına inat masasında bir Kur'an duruyordu. Soranlara 'Kişisel Gelişim Kitabım' diyordu.

Bir Kur'an mealini altını çizerek okumak!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kenan ilinde olmalıydın, bilmeliydi yalancı müneccimler nerede olduğunu(!)
Düş görmek, hayra yormaktı. Yusuf’un uğradığı zindanlara uğramak gerekti… Zindanı içinde taşıyan insan… Düşünü hayra nasıl yoracaktı?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Zamanı vardı...
Yitirmek gibi bulmanın da zamanı vardı. Kaybettiğini bilmek, bulmaya başlamaktı. Yusuf bir düş görmüştü. VE her şey bir düşle başlamamış mıydı?

Düş gör(e)meyen . Zindana talip ol(a)mayan. Kaybetmeyen, ne bulacaktı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
neye olan imanımız?
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Size deli denmedikçe imanınız sahih olmaz" (H.Ş)

Aşmak için terketmek gerekti. Bağ olanı bırakmak. Aklı, sınırlarında bırakıp yola çıkmak. Yoldan çıkmak... Düş görmek...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.