You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Yusuf un kuyusu
Hayatın asıl konusuna gelince… görüyorsun, o ölümden başkası değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kol düğmesi sen burda kimin neyden ne anladıgını nerede biliosun ?

ayrıca konuyu yazan arkadaş konunuzu takip ediyordum...buradakileri merkep yerine koyarak hiçbişeyden anlamadıgımızı söylemişsiniz mademki yenisiniz söylememiş kabul ediyorum...birbirimizi tanıma fırsatı vermek adına yazmamış sayıyorum dediginizi
yorumlarınıza dikkat ederseniz memnun olurum...kol düğmesi ve elensar...sanırım anlatabildim..
hayırlı akşamlar
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
birzamanların meşhur bir şarısı vardı
yazdıgımı birdaha yazamam , söylediğimi geri alamam ................
kendi kendime hayıflandığım kendimi ti ye aldığım zamnlar çok olmuştur lakin
kendimi merkep yerine koyduğum hiç olmamıştır
neticede merkep merkepin yanında yakışır
yazı dili butür anlamalara_anlayamamazlıklara çok musaittir vurgu tonlama olmadığından dolayı
peki madem böyle bir algıya kapıldıysanız neden silmediniz
ben senin yerinde olsam senin dediğin şekilde algılasam önce bir soraraım yahut direk şutlarım
ne demektir ki birkişi kalkıpda ortamdaki herkeze hakaret edecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben sizin tabirinizle insan şutlamaktan yana değilim...ve merkep demenizi bile görmezden gelebiliyosam insana verdiğim degerdendir hani hatalar insanlar içindir bazen dilin kemigi yoktur istemeden olabilir kötü sözler...ondan dolayı...neyse ben uyarımı yaptım söyledikleriniz sizin hoşunuza gittiyse ve yok ben böyle devam ederim kardeşim diyorsanız bunu bana iletin cevabınızı bekliyorum ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim . acele cevebını bekliyorum ))))
'ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin anlayacağı kadarsındır '
meremımı anlalatabilemek için çırpınmak gibi gibi bir derde girmemem okadar derdin içinde bir dert daha ekleyemem
hani bülbül kasidesinde derya ;
' derdime dert katma bülbül '
işde ondan
tekraradn büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper acele cevabını beklerim ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet belli ki büyük bir dert sizin için bu..bende söylemek istedgimi söyledim uyarımı yaptım bundan sonrası size kalmış

Hayırlı geceler

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazdım yazdım sildim...ne Yazdıgımı ne düşündüğümü allah biliyor diyor ve susuyorum...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bir film vardı seyretmedim ama ismi çok hoşuma gitmişti ;
' git kadrinin götürdüğü yere '
sanaldaki kadirde beni attı buraya , kaderci değilimdir kadere iman ederim
kimin ne kadar ne anladığını bilemem , hatda kendimin bile nekadarını anladığımı bile bilmiyorum , bazen bilinmezlikler içinde kayboluyorum , bazende çok şey biliyorum , dediğin gibi ' bilmek ' çok ağırdır yorar insanı bir bakmışın ki kitap yüklü merkep olmuşsun.
beni bu hayatda 2 şey yordu biri islam
ezcümle kimin nekadar ne anladığı derdim değil artık , bir yerde toplamakdı maksadım düşsokağını burası denk geldi
neyse boşver bir aralar baya bir moda haline gelen bir söz vardı onun değiştirilmiş hali
ölüm varsa gerisi teferruat dır
üslup aslında tüm mesele
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.