You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Yönetimden DUYURU
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
derin devlet Tongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yoo bence küfredenleri banlayıp bazı konuşarı yerine taşısanız yeterli , burda pek yapcak bişey yok zaten bi avuç üyeyle, herkesin naptığı zaten belli, yönetim belirlese çok mu iyi bişey belirleyecek sanki, olsa da belirlese ! ne konuşuyorum ki ben belirlesem noalcak!
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yönetimi mal sahibi varsa mal sahibi belirler bu kadar basittir. o da server ın parasını veren atmaca

ama biz üyeler serverı ortak karşılıycaz diyosanız ok.. olur yönetimi belirleme hakkınızda var.
atmaca gelsin mesela ben siteyi satın alırsam görün yönetimi ozmn :D

bu konu nie böyle oldu hem :D herkesin içinde bi yönetme tutkusu varmış demekki türk olmanın genlerimidir nedir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-09-2009, Saat:11:41 PM, Düzenleyen: BarIs1.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.