You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...
Yönetim Felsefesi
Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi.
Her iki takımda performanslarının en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti.
Büyük gün geldiğinde iki takımda kendini hazır hissediyordu..
Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar….
Yarış sonrası Türk takımı çok sarsılmıştı.
Türk şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi.
Yapılan araştırmalar, analizler ve uzun çalışmalar sonucu hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi.
Japonların takımında 8 kişi kürek çekiyor,1 kişi dümencilik yapıyordu.
Türk takımında ise 1 kişi kürek çekiyor,8 kişi dümeni kullanıyordu.
9 kişilik Türk takımı Japonlarla bir yarış yapmak üzere yeniden yapılandı. Yeni yapılanma şekli şöyleydi;
4 dümen müdürü, 3 bölgesel dümen müdürü, kürek çekmekle görevli kişinin performansından sorumlu bir dümen yöneticisi ve kürek çekme elemanı.

İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar. Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu hemen harekete geçti;
Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu ve müdürlere sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi.
gülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
RE: Yönetim Felsefesi
:D:D Ahmed Bu Paylaşımı Firmada Bulunan Bütün Herkese Mail Atmak İsterdim ..:D Doğruluk Payı %100..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Samimi olduklarına at bencegülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Çok farklı bi olay Gerçeklik Payı var mi acaba?
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Olabilirgülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Insan hayret etmekten kendini alamıyorgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Türk'e şaşırmamak lazımgülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kızmayın şakaydıgülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Estağfirullah ne kızması gülmedim diye Kızmış olmuyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.