You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Yönetim Duyurusu
Öncelikle herkese slm, bir süre için foruma fazla vakit ayıramadık ve görüyorumki burayı siyaset meydanına çevirmişsinizTabiki her görüş ve fikire sonsuz saygımız var ama geyik bölümündeki konuların bile siyasi arenaya dönmesi biraz abes kaçıyor.Lütfen bundan sonra siyasi konulardaki görüş ve tartışmaları sadece ve sadece siyasi forumdaki konularda dile getirin.Ve görüyorumki çoğu konuda amacından farklı yorumlar yapılıyor.Konulara göre yorum yapmaya özen gösterirseniz beni mutlu ve bahtiyar edersiniz.Ayrıca forumda huzursuzluk veren bir kaç üye varmış onlar için gereken yapılmıştır.Bu tür davranışlarda bulunan üyeler tespit edilir edilmez siteden atılacaktır.Sitemizdeki iletiler anlık gönderildiği için bazı hoş olmayan durumlar olabilmektedir.Forumda bu tür seviyesizliklere asla yer yoktur Saygılar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Yönetim Duyurusu
evet nu konuda işin cıvkını çıkardılar sağolsunlarr
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.