You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

YÖNETİCİLERİMİZE..!

YÖNETİCİLERİMİZE..!

Forumcu
YÖNETİCİLERİMİZE..!
SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZE,

Bu gün öğleden sonra siteye girdiğim de üye ÖZE DÖNÜŞ' ten özel bir mesaj olduğunu gördüm ve aynı gün arkadaşın banlandığını öğrendim.

Sebebini bilmiyorum..
Ancak bildiğim kadarıyla o arkadaşın sitemize çok enteresan,değişik ve
tartışmalara ve münazaralara açık konular getirdiğini de görmüştüm..

Sayın yöneticiler, acizane size bir konuyu hatırlatmak isterim:

Web sitemizin yaşayabilmesi,cazip olabilmesi, çok ziyaretçesinin olabilmesi ,bilinen,tanınan ,etkili bir site olabilmesin TEK YOLU
SİTEDE BOL TARTIŞMALARIN OLMASI VE HERKESİN İLGİLENDİĞİ KONULARDA TARTIŞMALARA İŞTİRAK ETMESİDİR...

Bu nedenle sitemizin her görüşe açık olması,tartışmalarda belli kanuni ve dini aykırılıklar hariç mümkün mertebe açık olması gerektiğine inanıyorum.

Sitemize keşke ALEVİLER de , ATEİSTLER de gelseler onlarla da tartışabilseydik isterdim..

Bu nedenle özellikle MÜSLÜMAN olduğunu bildiğimiz bir arkadaşımızın banlanmasından üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum...

Selam ve dua ile....
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: YÖNETİCİLERİMİZE..!
neden banlandığı konuda yazıyo hadis konusuna değinelim diye yazıyo ya orada, düşüncelerinden dolayı banlansaydı ben senden önce yazardım Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
bunu özel msjla yazmanız gerekir banlanan üye ve yönetim arasında olan bir konudur..çok merak ediyorsanı söyleyim kendisinin yönetime saygızca davranmasıdır.1 hafta ceza aldı saygılarımla..

ve bizde müslümanız.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-02-2010, Saat:05:40 PM, Düzenleyen: Sükut.
kimya-yı saadet
hmm.. saygısızmış he gülücük meraklandım yahu.. ne yaptıkine gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Düşünceden dolayı banlanacak biri varsa o da benimdir düşünce suç değil saygısızlık suç galiba yönetim daha iyi bilir gerçi:DAslında bazı düşüncelere özellikle sakat kafalılara pek saygım yoktur ama :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sayın yöneticiler,

Ben arkadaşımızın aldığı cezanın nedenini sormadım...

Ben sitemizin prensiplerinden bahsediyorum..
Sitemizde FAAL, TARTIŞILACAK KONU GETİREBİLEN arkadaşlarımızı ,
sitenin selameti açısından banlanmasını mahzurlu gördüğümü ifade etmeye çalışıyorum.

SİTENİN CAN DAMARI TARTIŞMALARDIR...
BEN EĞER KÜFÜR,AĞIR HAKARET YOKSA, SİTEYE ZARARVERECEK KANUNA AYKIRI BİR DURUM YOKSA,
HER MEZHEPTEN müslümanım diyenler, inandıklarını,düşündüklerini açıklasınlar diyorum..
Hatta yazmıştım keşke ATEİSLER de sitemizde tartışmalara girseler de
bizler de o konularda da çeşitli fikirler öğrenebilsek...

Maruzatım USUL HAKKINDAYDI özelden yazılmasına gerek olmadığını düşünmüştüm...

Ceza meselesine gelince , ÖNCE İHTAR VE HATIRLATMA uygulaması yapılabilir.
ÇOK aykırı olduğu tesbit edilen yazılar SİLİNİP uyarı yapılabilir..

Tabii sonrasında uzaklaştırma da bir yoldur...

Selam ve saygılarımla....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
benim düşünebildiklerim ve düşünmekle kalmayıp yapabildiklerim var..hem de aklının almayacağı kadar çok..ben site kenarlarında fink atıp tartışma ortamı yaratarak egomu tatmin etmiyorum hanııııımmm :D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.