You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yöneticilerimiz kâfir olsaydı?

Yöneticilerimiz kâfir olsaydı?

General
RE: Yöneticilerimiz kâfir olsaydı?
siyaset tarihini şöyle bir karıştırın kimler gelmis gecmis ya.
Yas olarak bazılarıni gormesek de daha berbatlari geldi gecti.

Bunun uzerine bi atolye calismasi filan var mi acaba ?

Var mi bilen ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda Allah' ın sözünün geçmemesinden daha kötü ne olabilir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İslamda parti metodu yoktur. Peygamber efendimizin (sav) metodu bellidir. Davet çalışması yaparak islami eğitim vererek Allah sevgisini ve korkusunu aşılayarak islamı 23 sene gibi kısa bir sürede bütün Arabistan yarımadasına hakim kıldı.
Yaratmakta hükmetmekte yalnız Allaha aittir (Araf Suresi)
Başımızdakilere direkt olarak kafir diyemeyiz belki ama alametleri var. Kardeşimiz çok güzel bir konuya değinmiş
Allah razı olsun
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bence de öfffffff
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ooooofff ooooofff... Muhtemelen aşk.

Neyse esprili girişimi yaptığıma göre asıl mesajını vereyim. Peygamber efendimize (sav) bir sahabe efendimiz babam münafıktır, izin ver onu öldüreyim dediğinde efendiler efendisi o bize müslümanım dedikçe biz ona ikramda bulunuruz demiştir. Tam ifadeyi hatırlamıyorum ama meselenin özü bu.

Şimdi burada bazı arkadaşlar yolda görse nutku tutulup selam veremeyeceği adamlara kafir falan diyor ya, üzülüyorum. Yani öyle görmüş geçirmiş bir adam değilim ama çok da şaapmayın bence.

(Bkz: şaapmak): irdelemek, kurcalamak, bilip bilmeden ve olur olmaz sözler sarfetmek.

TDK notu: Şaapmak kelimesi benim tanımladığım haliyle sözlüğe geçerse telif istemem. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2016, Saat:08:32 AM, Düzenleyen: cngy11.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.