You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yönetici olmak istiyorum

Yönetici olmak istiyorum

Acemi Üye
Yönetici olmak istiyorum
Selamlar.
Evet arkadaşlar.
Gördüğüm lüzum üzerine ilk yapılacak olan yönetici seviye tespit sınavına katılmak istiyorum.
Konu başlıklarını ve sınav tarihini verirseniz sınava hazırlanmak istiyorum.
Fıkıh, tefsir, hadis, kıraat,... vb. her türlü sınavın evelallah üstesinden gelecek düzeydeyiz.
-forum yönetimi, insan psikolojisi, vizyon, parapisikoloji gibi ilimlere de yatkınım ve öğrenebilirim.

En birinci yönetici sıfatıyla foruma hızlı bir dönüş yapma arzusundayım.

ilk sıraya gireceğim ve kadro olarak yeni bir ekip ve yeni bir vizyon yeni bir soluk katma gibi iddialı bir düşüncem var.

Her türlü görüş ve öneriye açığım.

Yazılı ve sözlü her türlü sınav, mulakat, vesair aksiyonlara girebilirim.

Ayrıca relaxım sayın atmaca.

Mesajınızı gördüm ama konu kilitlemişsiniz. gülücük

Ayrıca mesajınızı aldım ve bunun altında kalmam. Kimseye borçlu kalmak istemem. Borç yiğidin kamçısıdır. gülücük
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Yönetici olmak istiyorum
yanıt yazayım ki mesajım sol tarafta çıksın.
gördüğünüz gibi çok çabuk öğreniyorum. gülücük
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kontenjan yok
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
siz basın sözcüsü müsünüz. hýms

şansımı deneyip talebimi yönetime aktarmayı istiyorum.

burası KPS mi ki kontenjan olsun ya da memur musunuz. serbest bir forum.

ne kontenjanı

şaka mısınız siz

gülme
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sanırım yönetimde birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz yok yani olmaması gerekir...tabi herkesin hakkı var yönetici ihtiyacı varsa adminlerden birisi gelsin sınavsa verin sınavınızı buyrun katılın aramıza belki o zaman herkes rahatlar kimbilir.... hatta şöyle yapalım biz topluca istifa edelim sadece siz gecin tek yönetin bu daha bi güzel olur ve bu saçma tartışma burda biter herkes rahat bir nefes alır..bakın bu bana uyar arkadaşlar görüşelim bu mevzuyu
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.