You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Yolsuzluk Davalari
Ülkenin yüzde 99 ü Müslüman denilen ve hatta müslümanligiyla övünen ve herbiri dindar havasi takinan akp bakan ve ogullari is adamlari , belediye baskanlari, akp nin atadigi konut müdürü gözaltinda... Dinsiz insanlari ahlaksiz , hirsiz , namussuz gören Dindarlarin bu konuda görüslerini bekliyoruz... Fazil Say Haklimi cikiyor acaba.. Cocuk Tacizleri , Yolsuzluk , Kardesine Tecavüz eden imam , Hadi dinsizlerin sucu islemesini dinsizlige bagliyorsunuzda Dindarlarin bunlari yapmasini neye bagliyicaksiniz yorumlarinizi bekliyorum gündem hakkinda....
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: Yolsuzluk Davalari
.. bende size birşey sormak istiyorum.. bu forumda neden varsınız..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Deist git ve başka bir yerde deizmini savun..adam gibi adamları görmez gider nerde bir pislik var onu önümüze "bakıııııııınnnn buna ne diyceksiniz"diye getirirsiniz .. Gerizekalı değil isen kötüyü örnek almazsın...ne kadar şerefsiz insan var ise hepsi iman zayıflığından imansızlığından çamur içinde debelenip duruyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-12-2013, Saat:01:17 PM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
Forumun Kapisinda Dinsizler Giremez yazisi yoktu galiba giris serbest diye düsündüm iceri girdim gülücük Ne Yani islam islami kabul etmeyenlere kapalimi gülücük Gündem hakkinda yorum bekliyorum. cünkü bu forumda bazen insani inanc temelli yargilayanlara rastliyorum. herseyi dine inanca baglayan. Yahudi gibi islam olmayani insan yerine koymayan Din fasistleri var sadece onlarin görüslerini almak istedim gülücük
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
öyle birşey demedikk zaten.. tabikide burada olabılırsın.. bunu demek bizim hakkımızda degil.. ama anlayamadıgım sey buraya sadece birşeyler okumak ögrenmek veyada bilmek için mi geldin.. yoksa böyle keskin konuşmalarla insanları itham etmeye mi..
yazdıgın konuda diyor..
Hadi dinsizlerin sucu islemesini dinsizlige bagliyorsunuzda Dindarlarin bunlari yapmasini neye bagliyicaksiniz ..

bu buyuk bir söz.. cünkü bizler şeytandan daha büyük bir nefsle ugrasıyoruz.. BAzı insanlar varki nafslerine öyle bir yenilmişler ki Hakkı bile inkar ediyorlar.. Bazıları ise Hakka gönülden inanıyorlar belki nefslerine uyuyorlar.. ama elhmd.. ki.. Rabbim cok affedici.. cok merhametli.. Ve Tevvabdır.. TÖvbeleri kabul edendir..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Senin ne niyetle foruma giriş yaptığın aşikar...direk tırnaklarını çıkartmışsın ...dinsizliğinin gereğini yap madem bir müslümanı eleştirdiğin kadar bir yahudi yada hristiyanıda eleştirebilmelisin..dişini islama geçirerek değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
öyle imamlar siz ve sizin gibilerin eseri çünkü 2000lerden önce imam hatipler sizin gibi düşünenlerin imam hatiplerde tahribata yol açmalarından dolayı olmuştur. ben çoğu imamın hakkınada girmek istemiyorum fakat bazıları yani sizin anlattığınız gibi olanlar işini sadece paraya dökmüş maneviyatı olmayan insanlardır. buda eskiden imam hatiplerde değişiklik yapan insanlar yani sol görüşlüler yüzündendir. onların kendi kafalarından ilahiyatçılar meydana getirmeleri imamlığı sadece para için işim bitsin evime gideyim düşüncesinde insanlar yetiştirmelerinden dolayı siz ve sizin gibiler böyle düşüşünüyorsunuz ve öyle kötü işler yapanlardan dolayı yok imam böyle yapmış yok müslüman şöyle etmiş diyerek islamı kötülüyorsnuz siz inanan bir insan olmyabilirsiniz yada farklı din mensubu olabilirsiniz ama bu size islamı kötü bir din olarak görmenize sebeb değil. ebu cehilin islamın hak din olduğunu bilipte gururu kini yüzünden kabul etmeyişi gibi böyle insanlarda bildiği halde insanlığı çukura sürüklemekten başka yaptıkları bişey yok.gerçek manada islamı yaşayan zaten bu dediklerinizi yapmaz. islamı hangi kaynaklardan araştırdınız bilmiyorum ama birde bizim tarafımızdan araştırın insanların günümüzde neden islamı seçtiklerini araştırın araştırmanın birsürü türü var insanların yaşamlrına bakın dışardan bakmayın siz sanırım okumuşta bir insansınız farklı araştırma teknıkleride bulabilirsiniz .çoğu insan bunalımda olup kendini boşlukta hisseden huzuru islamda bulduğuna şahit olacaksınız .
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
konuyu direk silermisiniz.rica ediyorum.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Akp pisligini örtmeye calismaya basladi.......

Emniyet müdürleri görevlerinden alındı
Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonlarının ardından 5 emniyet müdürü görevden alındı.

5 ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI
Operasyon haberi Ankara gündemini de sarstı. Bakanlar programlarını iptal etti, Ak Parti MKYK iptal edildi, HSYK akşam saatlerinde olağanüstü toplandı. Aynı saatlerde İstanbul Emniyetinde de hareketli saatler yaşanıyordu. Emniyet Müdürü, tüm şube müdürlerini makama çağırarak toplantı yaptı. O toplantıdan karar ise, sabah saatlerinde çıktı. Operasyonu yürüten 5 şube müdürü görevden alındı. Görevden alınanların Terörle Mücadele Müdürü Ömer Köse, Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç, Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı ve Kaçakçılık Şube Müdürü Tuğrul Turhan olduğu öğrenildi.
Albert Einstein
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Senin gibilerin çamur atması olmasın deist
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.