You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yoL uzuNdu aNNe:(:(

Profesör
RE: yoL uzuNdu aNNe:(:(
abi ben şehit diyorum siz şehit edenlerden bahsediyosunuz...bu aynı ben filistinli cocuklar dedigimde sizin filistinin yada israilin siyasetinden bahsetmeniz gibi olur...şehitlik mertebe mertebedir...en üstte Allah yolunda şehit olanlar var sonra sırayla gider abi...vatan ugruna da şehit olmak hafife alınacak bişey değil...dedigim gibi edebşyatı biz yapıyoruz digerleri de üstüne düşeni yapsıngülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
vatan için şehit derken kastettiğin şey ile, fiilen oluşan şey farklı diyorum. Yani senin şiirindeki ve kafandaki şehit imajı, orda sahada öldürülen şafak sayan askerle aynı değil. ben onu anlatmaya çalışıyorum.

edebiyat deyip geçmemek lazım. bunlar da mananın tohumudur. bir yerlerde meyve verir sonra. ekmeyin. etmeyin. Rolleyes

mücadeleye karışmak istemediğinizin farkındayım.

ben niye israilden geri durmaya başladım? çakışmayalım diye. şimdi sen tutarsın başka bir taraftan çekiştirirken giderip ters bişey yaparım filan. aslında bu işler böyle. bir tane olur yani ondan. sen anladın.

hani bahsettim. iktidarla afganlının konusu bende. şimdi bu yazdıkların onların konusuna daha yakın.

filistin için yazıyorsan filistin demen lazım ayrıca ordakiler şafak saymıyor.

lütfen ama. birbirimizin sorumluluk sahasına girmeyelim. ayıb oluyor bak. kardeşim. :D
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu arada israil gemileri serbest bırakmaya başlamış.
tebrikler.
gene kimse bir şey anlamadı. ama sen anladın. gülme
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Şaron öldü iddiası

İran'ın El-Alem televizyonunun, İsrail'in halen komada olan eski başbakanı Ariel Şaron'un öldüğü iddiası, Şaron'un bulunduğu hastane tarafından yalanlandı.

devamı | e-postala | paylaş

niye yalanlanıyor? ben yalanı da sevmem yalanlayanı da sevmem. bilmiyorum. sence ne yapmak lazım. bu mendeburlar niye ölmüyor bir türlü.
ifade
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
gündemine alırsan hani. yok ben karışmıyorum yanlış anlama.
kötüye bişey olmaz diye bi yaygın ama yanlış bi imaj varya. hani sanki artık değişmeli böyle batıl inanışlar dimi. Wink
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
şşş... isra değil. allame !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.