You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
YOK DEVE!
Dubai Veliaht Prensi, Abu Dabi'de düzenlenen "deve güzellik yarışmasında" bir deve için 2,72 milyon dolar verdi...
Dubai Şeyhi El-Maktum’un oğlu Raşid El-Maktum, 2.7 milyon dolara deve aldı. Dünyanın en pahalı otomobili olan 1 milyon 570 bin dolarlık Bugatti Veyron bile devenin gölgesinde kaldı

DUBAİ veliaht prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El-Maktum, deve güzellik yarışında 2.7 milyon dolara deve aldı. 1 milyon 570 bin dolarlık Bugatti Veyron ve 1.5 milyon dolarlık Lamborgini Reverton’tan bile pahalı olan devenin rekorlar kitabına gireceği belirtiliyor. Veliaht prensin devesini Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Umman ve Kuveyt’in katılımıyla her yıl düzenlenen deve yarışında yarıştıracağı vurgulanıyor.

Yarışlarda 10 bin civarında deve yarışıyor ve birinci olan devenin sahibine 9.5 milyon dolar ödül veriliyor. Abu Dhabi’de düzenlenen yarışmanın düzenleyicilerinden Hamad Bin Hardum El Amiri, güzellik yarışmasını teftiş eden Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum’un toplam 4.49 milyon dolara deve aldığını, içlerinden birine de rekor bir fiyat olan 2.72 milyon dolar ödediğini söyledi.
HABER7
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: YOK DEVE!
parayla dans buna deniogülücük
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: YOK DEVE!
eee petrolden parayı gayet rahat ve bol kazanıyorlar

hesapsız kitapsız!!!! harcamalrı da bundan...

hesap hepimiz için var tabi...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: YOK DEVE!
Birazda açlıktan ölen müslüman kardeşlerleri için harcasalarya nerde.. varsa yoksa lüks yaşamları nasıl müslümanlık bu anlamak çok zor..
Vallahi ben kendime yeni bir kıyafet alırken bile vicdanım sızlıyor, korkuyorum hesap verememekten..
Rabbim ıslah etsin, ben ben demekten artık bütün ümmet olarak biz demeyi artık öğrenelim zira bu bizim için en hayırlı olandır.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: YOK DEVE!
BEN BÖYLESİNE "GÖRMEMİŞ" DERİM...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.