You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yobazların Kabul Edemediği Gerçekler!!!

Yobazların Kabul Edemediği Gerçekler!!!

Profesör
RE: Yobazların Kabul Edemediği Gerçekler!!!
XooX birde senin üyelik resimlerinin ve tamamen görüntü kirliliği olarak addettiğim imzalarının nahoş görüntüleri yüzünden senin olduğun hiç bir konuya dahil olasım gelmiyor ama hoş görüyorum..gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Senin durumun biraz karışık orko arkadaşlar bilmediği için farklı yorum yapıyorlar

Pc yi açınca sana bununla ilgili yazıcam
Rabbani hocayla goruusturucem inşallah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah'ın dinini inkar edenin hükmü ölümdür! Allah'a şirk koşmaktır bu bir nevi! Sen diyorsun islam neymiş bilmem ben Muhammed'i tanımıyorum kimmiş o filan... Din hoşgörü dini elbet doğru ama herşeyde hoşgörü yoktur! Dinde zorlama yoktur meselesine gelince hakikat kardeşim sen yanlış anlamışsın! O ayetteki mana o değil! Tefsirlerden gerekli açıklamayı ve hangi durumda indirildiğini hangi durum için indirildiğini ve sonrasında efendimizin ayete nasıl amel ettiğini öğren sonra fetva vermeye kalk... Eksik bilgilerle fetva verilmez... Bu işin vebali çok büyük söyleyeyim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mürted olanın öldürülmesini söyle açıklayalım

sen mesela bir dükkana gideceksin alışveriş yapmaya
ve arkadaşınla konuşurken o dükkana gittiğini öğrendiğinde sana;

oraya gitme çok pahalı ,malları da kalitesiz ben gittim bişeyler aldım bozuldu vs dese

sen o dükkana gitmezsin değil mi?

Müslümanlıktan dönenin hali de öyledir

gayrimüslim olan insanlar üzerinde olumsuz bir etki bırakır mürted insanın o hali ve müslümanlığa girme konusundaki hevesini kırabilir

müslüman olacak adam mürted kimsenin haline baksa ne olur hidayet varsa nasibinde olur dersen,

sebepler aleminde yaşadığımızı unutma derim

hiçbir hidayet de sebepsiz olmaz kabul edersin ki..
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Reyyan,acaba hangi forumgülücük Söylemezsiniz tabi ama ben sormuş olayım yinedegülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kapandı o forum ezgimüzik
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.